Doucheputje ontstoppen Woudrichem

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Woudrichem. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Woudrichem

Water dat niet meer wegloopt uit de douche kan veel overlast veroorzaken. Het doucheputje zit dan meestal verstopt met haar en zeep. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Wij hebben een snel groeiend team van professionals in Woudrichem. Daarom zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze professionals hebben al 15 jaar ervaring en hebben daarom al voor de allergrootste uitdagingen gestaan. Voor ons is het ontstoppen van een doucheputje een routineklus. We zijn dag en nacht bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Bent u woonachtig in Woudrichem en heeft u op dit moment last van een verstopt doucheputje? Neem direct contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Woudrichem?

Verstopt doucheputje en woont u in Woudrichem? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De diameter van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Over de afvoer is vaak een rooster geplaatst. Dit haalt een deel van het vuil tegen. Dit maakt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch komt het vaak voor dat een doucheputje alsnog verstopt raakt. Bouwafval is een veel voorkomende oorzaak van een verstopping in het doucheputje. Dit komt vaak doordat tijdens een verbouwing of de aanleg van de badkamer vergeten wordt het doucheputje af te dekken. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Heeft u ook momenteel te maken met een verstopping in uw doucheputje? En heeft u geen idee wat de aanleiding is? Wij kunnen bij u in Woudrichem een grondige inspectie uitvoeren. Wij kunnen al uw ontstoppingsproblemen direct verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Woudrichem

Bent u woonachtig Woudrichem en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Geen probleem, wij helpen u verder. Dat een verstopping in uw doucheputje veel problemen kan veroorzaken snappen wij als geen ander. Bel ons snel, wij zijn 24/7 bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Woudrichem

Werkt uw douche nog wel, maar loopt het water niet meer goed door? Het is dan toch verstandig om specialisten een kijkje te laten nemen. Vaak is dit een kleine verstopping. Kleine verstoppingen kunnen gemakkelijk opgelost worden en u voorkomt erger.

Riolering

Riool onder de loep in Woudrichem

Woont u in Woudrichem en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Wij kunnen dit met onze moderne apparatuur snel oplossen voor u. Daarnaast kunnen wij ook een rioolinspectie uitvoeren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Woudrichem en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Woudrichem?

U hoeft zich niet druk te maken. Doucheputjes ontstoppen is een dienst die wij al meer dan 15 jaar doen. Het probleem kan vrijwel altijd gelijk opgelost worden. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar in Woudrichem.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Woudrichem?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Woudrichem te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Woudrichem in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Woudrichem

Is uw doucheputje verstopt? Zelf dit proberen op te lossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag bij u om u te helpen. Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Woudrichem. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze deskundigen.

Riool verstopt in Woudrichem? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Woudrichem? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Woudrichem? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Woudrichem

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Woudrichem in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de specialisten voor het ontstoppen van doucheputjes in Woudrichem. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Woudrichem