Doucheputje ontstoppen Hardinxveld

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Hardinxveld.

Doucheputje ontstoppen Hardinxveld

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast veroorzaken. Het doucheputje zit dan meestal verstopt met haar en zeep. Wij kunnen uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van vakspecialisten in Hardinxveld zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. In onze 15 jaar in het vak hebben wij al voor de grootste uitdagingen gestaan. Voor ons is het ontstoppen van een doucheputje een routineklus. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het verstoppen van uw doucheputje. Wij zijn snel ter plaatse en voordat uw het weet is uw doucheputje weer ontstopt.

Heeft u problemen door een verstopping in uw doucheputje en bent u woonachtig in Hardinxveld? Twijfel niet en neem direct contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Hardinxveld?

Heeft u een verstopt doucheputje in Hardinxveld? Wij staan 24/7 het hele jaar door voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

Een doucheputje heeft een erg smalle doorsnede dit zorgt ervoor dat de afvoer erg kwetsbaar is. Vaak is er een rooster geplaatst over de afvoer van een doucheputje om vuil tegen te houden. Het roostertje maakt de kans dat het doucheputje verstopt raakt flink kleiner. Toch kan een doucheputje door verschillende oorzaken verstopt raken. Wij komen bijvoorbeeld regelmatig bouwafval tegen in de afvoer. Dit komt vaak doordat tijdens een verbouwing of de aanleg van de badkamer vergeten wordt het doucheputje af te dekken. Al deze bouwresten hopen op in de afvoer waardoor het doucheputje uiteindelijk verstopt zal raken.

Heeft u ook een verstopt doucheputje en heeft u geen idee wat de oorsprong van de verstopping is? Wij bezoeken u graag in Hardinxveld voor een grondige inspectie. Wij kunnen al uw ontstoppingsproblemen direct verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Hardinxveld

Bent u woonachtig Hardinxveld en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Bij ons is dat geen probleem. Een verstopping in uw doucheputje kan veel problemen veroorzaken. Bel ons direct, wij zijn 24/7 bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Hardinxveld

Loopt het water niet meer goed weg maar kunt u nog wel gebruik maken van uw douche? Wij raden aan om tóch specialisten een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden opgelost en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Hardinxveld

Ervaart u al langere tijd problemen van een doucheput en woont u in Hardinxveld? Hangt er een vervelende lucht in uw badkamer? Wij kunnen dit met onze moderne apparatuur direct oplossen voor u. Daarnaast kunnen wij ook een rioolinspectie uitvoeren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Hardinxveld en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Hardinxveld?

Maakt u zich niet druk. Wij hebben tientallen jaren ervaring in
het ontstoppen van doucheputjes. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het
probleem meteen oplossen. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om
contact op te nemen. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar in Hardinxveld.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Hardinxveld?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Hardinxveld te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.
Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Hardinxveld in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Hardinxveld

Is uw doucheputje verstopt? Zelf dit proberen op te lossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in Hardinxveld.

Riool verstopt in Hardinxveld? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Hardinxveld? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Hardinxveld? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Hardinxveld

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van doucheputjes in Hardinxveld en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Hardinxveld