Doucheputje ontstoppen Werkendam

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Werkendam. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Werkendam

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast veroorzaken. Haren en zeepresten zijn vaak de oorzaak van een verstopping. Wij kunnen uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van professionals in Werkendam zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze vakspecialisten hebben al 15 jaar ervaring en hebben daarom al voor de allergrootste uitdagingen gestaan. Voor ons is het ontstoppen van een doucheputje een routineklus. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het verstoppen van uw doucheputje. Wij zijn snel ter plaatse en voordat uw het weet is uw doucheputje weer ontstopt.

Heeft u last van een verstopt doucheputje en woont u in Werkendam? Neem meteen contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval in Werkendam?

Heeft u een verstopt doucheputje in Werkendam? Dag en nacht staan wij voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De afmetingen van een doucheputje zijn erg klein. Dit maakt de afvoer van een doucheputje dan ook erg kwetsbaar. Om vuil tegen te houden is er vaak een rooster over de afvoer van een doucheputje geplaatst. Het roostertje maakt de kans dat het doucheputje verstopt raakt veel kleiner. Toch komt het vaak voor dat een doucheputje alsnog verstopt raakt. Wij komen bijvoorbeeld geregeld bouwafval tegen in de afvoer. Tijdens het verbouwen of aanleggen van een nieuwe badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken waardoor kitresten of cement in de afvoer terecht komen. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Heeft u ook op dit moment te maken met een verstopping in uw doucheputje? En heeft u geen idee wat de aanleiding is? Wij bezoeken u graag in Werkendam voor een grondige inspectie. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Werkendam

Woont u in Werkendam en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Geen probleem! Bij ons is dat geen probleem, wij helpen u verder. Een verstopt doucheputje brengt veel problemen met zich mee. Bel ons snel, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Werkendam

Kunt u nog wel gebruik maken van uw douche, maar loopt het water niet meer goed weg? Het is dan toch aan te raden om experts een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Werkendam

Heeft u al een langere tijd problemen met verstoppingen en woont u in Werkendam? Met onze moderne apparatuur kunnen wij het probleem eenvoudig achterhalen en meteen voor u oplossen. Wij kunnen ook uw riool inspecteren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Werkendam en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Werkendam?

Maakt u zich niet druk. Wij ontstoppen namelijk al meer dan vijftien jaar doucheputjes. Het probleem kan vrijwel altijd gelijk opgelost worden. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze deskundigen. Wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar in Werkendam en wij helpen u graag.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Werkendam?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Werkendam te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Werkendam in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Werkendam

Last van een verstopt doucheputje? U kunt dit zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het probleem dan erger wordt. Onze experts komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Werkendam. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze deskundigen.

Riool verstopt in Werkendam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Werkendam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Werkendam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Werkendam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Werkendam in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn in Werkendam de specialisten voor het ontstoppen van doucheputjes. Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Werkendam