Doucheputje ontstoppen Eersel

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Eersel.

Doucheputje ontstoppen Eersel

Water dat niet meer wegloopt uit de douche kan veel overlast met zich mee brengen. Het doucheputje zit dan meestal verstopt met haar en zeep. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van professionals in Eersel zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze monteurs hebben al 15 jaar ervaring en hebben daarom al voor de allergrootste uitdagingen gestaan. Voor ons is het ontstoppen van een doucheputje een routineklus. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u last van een verstopt doucheputje en woont u in Eersel? Neem snel contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Eersel?

Heeft u een verstopt doucheputje in Eersel? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De diameter van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Over de afvoer van een doucheputje ziet u vaak een rooster zitten. Dit zit er om al het vuil tegen te houden. Door dit roostertje wordt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch komt het vaak voor dat een doucheputje alsnog verstopt raakt. Wij komen bijvoorbeeld geregeld bouwafval tegen in de afvoer. Bij verbouwingen of het aanleggen van een nieuw badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken. Daardoor komen er kitresten of cementresten in de afvoer terecht. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de oorzaak is? Wij komen graag bij u langs in Eersel voor een grondige inspectie! Wij kunnen al uw ontstoppingsproblemen direct verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Eersel

Woont u in Eersel en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Bij ons is dat geen probleem. Een verstopt doucheputje brengt veel problemen met zich mee. Bel ons meteen, wij zijn het hele jaar door bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Eersel

Werkt uw douche nog wel, maar loopt het water niet meer goed door? Wij raden aan om tóch professionals een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Eersel

Bent u woonachtig in Eersel en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Met onze moderne apparatuur kunnen wij dit meteen oplossen voor u. Ook kunnen wij regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Eersel en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Eersel?

U heeft geen reden om zich druk te maken. Wij hebben namelijk al tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van doucheputjes. Verstoppingen kunnen vrijwel altijd gelijk opgelost worden. Advies nodig of meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag en wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar in Eersel.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Eersel?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Eersel te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Eersel in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Eersel

Heeft u te maken met een verstopping in uw doucheputje? U kunt dit zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het probleem dan erger wordt. Onze deskundigen komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Eersel. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze specialisten.

Riool verstopt in Eersel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Eersel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Eersel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Eersel

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de experts voor het ontstoppen van doucheputjes in Eersel. Wij streven altijd naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Eersel