Doucheputje ontstoppen Oirschot

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Oirschot. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Doucheputje ontstoppen Oirschot

Water dat niet meer wegloopt uit de douche kan veel overlast met zich mee brengen. Haren en zeepresten zijn vaak de oorzaak van een verstopping. Wij kunnen uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van experts in Oirschot zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze experts zijn al ruim 15 jaar actief in het vak en hebben al voor de grootste uitdagingen gestaan. Het ontstoppen van een doucheputje is een routineklus voor ons. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het verstoppen van uw doucheputje. Wij zijn snel ter plaatse en voordat uw het weet is uw doucheputje weer ontstopt.

Heeft u problemen door een verstopping in uw doucheputje en woont u in Oirschot? Twijfel niet en neem direct contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Oirschot?

Is uw doucheputje verstopt en woont u in Oirschot? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De afmetingen van een doucheputje zijn erg klein. Dit maakt de afvoer van een doucheputje dan ook erg kwetsbaar. Over de afvoer is vaak een rooster geplaatst. Dit haalt een deel van het vuil tegen. Het roostertje maakt de kans dat het doucheputje verstopt raakt veel kleiner. Toch raken doucheputjes alsnog vaak verstopt. Een achterliggende oorzaak hiervan is vaak bouwafval. Bij verbouwingen of het aanleggen van een nieuw badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken. Daardoor komen er kitresten of cementresten in de afvoer terecht. Al deze bouwresten hopen op in de afvoer waardoor het doucheputje uiteindelijk verstopt zal raken.

Heeft u ook op dit moment te maken met een verstopping in uw doucheputje? En heeft u geen idee wat de oorsprong van de verstopping is? Wij komen graag bij u langs in Oirschot voor een grondige inspectie! Wij kunnen al uw ontstoppingsproblemen direct verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Oirschot

Bent u woonachtig Oirschot en moet uw doucheputje met spoed ontstopt worden? Geen probleem, wij helpen u verder. Een verstopping in uw doucheputje kan veel problemen met zich mee brengen. Bel ons snel, wij zijn het hele jaar door bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Oirschot

Werkt uw douche nog wel, maar loopt het water niet meer goed door? Wij raden aan om tóch specialisten een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden opgelost en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in Oirschot

Ervaart u al langere tijd problemen van een doucheput en woont u in Oirschot? Hangt er een vervelende lucht in uw badkamer? Met onze moderne apparatuur kunnen wij dit snel oplossen voor u. Ook kunnen wij regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Oirschot en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Oirschot?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van doucheputjes. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het probleem meteen oplossen. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij staan u graag te woord en zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar in Oirschot.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Oirschot?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Oirschot te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Oirschot in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Oirschot

Last van een verstopping in uw doucheputje? Gaat u het probleem zelf proberen op te lossen? Dat kan zeker, maar wij zien vaak dat dit op de verkeerde manier gebeurt waardoor het probleem erger wordt. Onze vakspecialisten komen graag ter plaatse om u te helpen. Wilt u weten wat wij nog meer te bieden hebben of heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact op.

Riool verstopt in Oirschot? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Oirschot? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Oirschot? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Oirschot

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd werken met voordelige voorrijkosten.

Er zijn verschillende oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het proberen met een plopper of de afvoer doorspoelen met heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een expert uit Oirschot in, als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in de douche ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig de douche schoonmaken en het doucheputje legen en schoonmaken kan er voor zorgen dat uw douche minder snel verstopt raakt. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw douche preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn de professionals in Oirschot voor het ontstoppen van doucheputjes. Ons doel is om altijd een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Doucheputje ontstoppen Oirschot