Doucheputje ontstoppen Bladel

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid al vanaf €85,- ex btw.

Doucheputje ontstoppen Bladel

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast met zich mee brengen. Het doucheputje zit dan vaak verstopt met haar en zeep, wat samen een hardnekkig mengsel kan vormen. Regioriool.nl zal uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Met een snel groeiend team van professionals zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze monteurs zijn al ruim 15 jaar actief in het vak en hebben voor de grootste uitdagingen gestaan. Uw doucheputje ontstoppen is dan ook een routineklus voor onze mannen. We zijn 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben we onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u last van een verstopt doucheputje of een vieze rioollucht in uw badkamer? Neem direct contact op met onze klantenservice, wij sturen direct onze monteurs uw kant op!

Noodgeval in Bladel

Noodsituatie? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De diameter van een doucheputje is erg klein, dit maakt de afvoer erg kwetsbaar. Hierom is er vaak een rooster geplaatst over de afvoer om vuil tegen te houden. Dit maakt de kans klein dat het doucheputje verstopt raakt. Toch kan een doucheputje door verschillende oorzaken verstopt raken, we komen dan ook regelmatig bouwafval tegen in de afvoer. Tijdens het verbouwen of aanleggen van een nieuwe badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken waardoor kitresten of cement in de afvoer terecht komen. Dit hoopt zich op verder in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Is uw doucheputje verstopt geraakt en heeft u geen idee wat de oorzaak is? Wij komen graag bij u langs voor een grondige inspectie! We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct het probleem te verhelpen.

regioriool

Met spoed

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt? Geen probleem! Wij begrijpen als geen ander wat een verstopte douchput voor een problemen met zich mee brengt. Bel ons direct, we zijn dag en nacht bereikbaar en snel ter plaatse.

ontstoppen met plopper

Voorzorg

Loopt het water niet meer goed weg maar kunt u nog wel gebruik maken van uw douche? Wij raden aan ons tóch een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en kan dit erger voorkomen.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Riool onder de loep

Ervaart u al langere tijd problemen van een verstopte afvoer of doucheput? Hangt er een vervelende lucht in uw badkamer of toilet? Met onze moderne apparatuur kunnen we het probleem eenvoudig achterhalen en direct voor u oplossen. Ook kunnen we regelmatig uw riool inspecteren om verstoppingen te voorkomen.

Tips bij een verstopt doucheputje in Bladel

Wilt u eerst zelf proberen uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstoppen met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar er is geen verbetering zichtbaar. In dit geval neemt u contact op met Regioriool.nl. We zijn snel ter plaatse en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen.

Doucheputje verstopt?

Onze diensten in Bladel

Is uw doucheputje verstopt?  Zelf proberen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen graag ter plaatsen om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen Bladel