Bad ontstoppen Teylingen

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Teylingen.

Bad ontstoppen Teylingen

Door haren en shampoo die in de afvoer terecht komen kan een verstopping ontstaan. Soms is het mogelijk om dit probleem zelf op te lossen met een plopper. Door het probleem zelf op te lossen zien wij vaak dat er schade ontstaat. Dit komt vaak doordat mensen langer doorgaan met ontstoppen dan goed is.

Wij snappen volkomen dat de gevolgen van een verstopping in het bad niet plezant zijn. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw huis hangt. De monteurs van Regioriool.nl helpen u graag. Wij zijn snel op locatie waardoor wij veel gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een spoedgeval en woont u in Teylingen of heeft u vragen voor onze deskundige monteurs? Neem, dan contact op door middel van de knop hieronder of vul het offerte formulier in.

Noodsituatie in Teylingen?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Teylingen.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huis komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer van het bad terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer blijven hangen. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Een verstopping in de afvoer van een bad kunt u herkennen aan verschillende kenmerken. Bij een minimale verstopping zal u ervaren dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Indien er sprake is van een grotere verstopping dan is die te herkennen aan een laag water wat in de badkuip blijft staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een rioollucht in de badkamer. De rioollucht is vaak heviger bij grote verstoppingen. Er wordt ook wel gezegd des te groter de verstopping des te vervelend de rioollucht. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze vakmannen uit Teylingen.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn meerdere methodes die u zelf kan proberen voor het ontstoppen van uw bad. De eerste optie is het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij te doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit geen resultaat oplevert, herhaal deze handeling dan niet. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopt bad? Of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met diverse noodsituaties. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elk probleem snel detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Voorkomt u ook liever een verstopt bad? Neem dan op tijd contact op met onze experts. Laat dan een preventieve check uitvoeren. Door op tijd bij het probleem te zijn kunnen hoge kosten voorkomen worden. Wij helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Maak meteen een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze monteurs.

Bad verstopt in Teylingen?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Meestal betekent dit dat u te maken heeft met een verstopping in uw bad. Neem snel contact op met de specialisten van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Den Haag?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Teylingen kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Teylingen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Teylingen

Last van een verstopping in uw bad? Het kan erg lastig zijn om dit zelf op te lossen. Wij zien ook regelmatig dat dit met de verkeerde middelen gebeurt. Onze experts komen graag ter plaatse om u te helpen. Bent u benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder staat een beknopte weergave. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! Wij komen graag bij u langs.

Riool verstopt in Teylingen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Teylingen

Afvoer verstopt in Teylingen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Teylingen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Teylingen

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de specialisten voor het ontstoppen van een bad in Teylingen. Onze prioriteit is om altijd een vakkundige, betrouwbare en snelle dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Teylingen