Bad ontstoppen Oss

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Oss. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Oss

Door haren en bruisballen die in de afvoer terecht komen kan een verstopping ontstaan. Er zijn mogelijkheden om dit zelf te oplossen. Helaas zien wij in de praktijk dat dit vaak maar voor een korte duur is. Soms wordt de schade zelfs erger dan het al was.

Wij begrijpen als geen ander welke vervelende gevolgen een verstopt bad met zich mee kan brengen. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw woning hangt. Regioriool.nl kan al uw verstoppingsproblemen oplossen. Onze specialisten zijn altijd snel ter plaatse waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een noodgeval en woont u in Oss of heeft u vragen voor onze experts? Neem dan contact op door te mailen, whatsappen of bellen.

Noodsituatie in Oss?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Oss.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huishouden komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer van het bad terecht. Aan de binnenkant van de afvoer kunnen de haren en zeepresten gaan ophopen. Door zo’n ophoping kan er een verstopping in de afvoer ontstaan.

Verstoppingen in de afvoer van een bad kunt u aan verschillende dingen herkennen. Bij een minimale verstopping zal u waarnemen dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Als er sprake is van een grotere verstopping dan is die te herkennen aan een laag water wat in de badkuip blijft staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een vervelende geur in de badkamer. De geur is vaak heviger bij grote verstoppingen. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze specialisten uit Oss.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een paar oplossingen die u zelf kan proberen. Optie 1 is om het bad vol te laten lopen met heet water en het te combineren met een flinke scheut soda. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit geen resultaat oplevert, herhaal deze handeling dan niet. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met diverse noodsituaties. Wij beschikken over professionele apparatuur waar wij het probleem snel mee kunnen detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Bad ontstoppen Oss

Regioriool.nl beperkt zich niet alleen tot het ontstoppen van een bad in Oss. Elke dag ontstoppen wij verstoppingen in badkamers door het hele land. Benieuwd naar de plaatsen waarin wij regelmatig komen? Deze kan u zien in de lijst hieronder. Ontbreekt uw woonplaats in deze lijst? Neem dan gerust eens contact met ons op, waarschijnlijk kunnen wij u gewoon helpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook niet een verstopping in het bad moeten laten ontstoppen? Neem dan tijdig contact op met de experts van Regioriool.nl. Een preventieve controle kan veel voordelen opleveren. Vermijd hogere kosten en meer schade hierdoor. Onze vakspecialisten helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Neem meteen contact op met onze deskundigen.

Bad verstopt in Oss?

Lijkt het alsof het bad niet meer volledig leegloopt? Of hangt er een onaangename lucht in de badkamer? Vaak wijst dit op een verstopt bad. Neem meteen contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in De Mierden?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Oss kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Oss.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Oss

Is uw bad verstopt? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Wij komen u graag ter plaatse helpen. Bent u benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder staat een beknopte weergave. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze vakspecialisten.

Riool verstopt in Oss? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Oss

Afvoer verstopt in Oss? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Oss? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Oss

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Oss in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van een bad en streven naar een snelle, vakkundige en betrouwbare dienstverlening in Oss.

Bad ontstoppen Oss