Bad ontstoppen Grave

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Grave. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Grave

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en zeep. U kunt dit zelf proberen op te lossen. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert helaas maar werkend voor een korte tijd.

Wij begrijpen als geen ander welke gevolgen een verstopt bad met zich mee kan brengen. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw huis hangt. De experts van Regioriool.nl helpen u graag. Onze specialisten zijn altijd snel op locatie waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een spoedgeval en woont u in Grave of heeft u vragen voor onze deskundige monteurs? Neem, dan contact op door middel van de knop hieronder of vul het offerte formulier in.

Noodsituatie in Grave?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Grave.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk bad komen er wel eens haren en shampoo in de afvoer terecht. Aan de binnenkant van deze afvoer kunnen de haren dan vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Verstoppingen in de afvoer van een bad kunt u aan verschillende dingen herkennen. Bij een minimale verstopping zal u merken dat het water slechter wordt afgevoerd dan normaal. Indien er sprake is van een grotere verstopping blijft er vaak een laag water in uw badkuip staan. In de veel gevallen is er ook sprake van een vervelende geur in de badkamer. De geur is vaak heviger bij grote verstoppingen. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze deskundige monteurs uit Grave.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een paar oplossingen die u zelf kan proberen. De eerste optie is het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij te doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Mocht deze methode falen, probeer het dan niet nogmaals. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopt bad? Of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Bad ontstoppen Grave

Regioriool.nl beperkt zich niet alleen tot het ontstoppen van een bad in Grave. Dagelijks verhelpen wij verstoppingen in badkamers door het hele land. Hieronder bevindt zich een lijst met plaatsen waarin wij regelmatig werkzaam zijn. Staat uw woonplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op, de kans is groot dat wij u alsnog van dienst kunnen zijn.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook graag een verstopping in het bad voorkomen? Neem dan tijdig contact op met de deskundigen van Regioriool.nl. Een preventieve controle kan veel voordelen opleveren. Wanneer wij op tijd het probleem kunnen verhelpen voorkomt u schade aan uw riool en houdt u onnodige hoge kosten buiten de deur. Onze vakspecialisten helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Maak meteen een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze monteurs.

Bad verstopt in Grave?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Deze signalen wijzen vaak op een verstopping in uw bad. Neem gelijk contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Haaren?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Grave kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Grave.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Grave

Heeft u last van een verstopt bad? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze professionals helpen u graag. Hieronder ziet u een kleine greep van onze diensten. Heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen met onze deskundigen.

Riool verstopt in Grave? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Grave

Afvoer verstopt in Grave? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Grave? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Grave

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Grave in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

In Grave zijn wij de experts voor het ontstoppen van een bad. Bij ons kunt u altijd rekenen op een betrouwbare, vakkundige, snelle en vriendelijke dienstverlening.

Bad ontstoppen Grave