Bad ontstoppen Lith

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Lith.

Bad ontstoppen Lith

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en shampoo. Er zijn mogelijkheden om dit zelf te oplossen. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert helaas maar werkend voor een korte tijd.

Wij begrijpen als geen ander welke gevolgen een verstopping in het bad met zich mee kan brengen. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw huis hangt. Regioriool.nl kan u hierbij helpen. Onze specialisten zijn altijd pijlsnel ter plaatse waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in Lith en bevindt u zich in een noodgeval of wilt u vrijblijvend contact met onze specialisten? Neem, dan contact op door middel van de knop hieronder of vul het offerte formulier in.

Noodsituatie in Lith?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Lith.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk bad komen er wel eens haren en shampoo in de afvoer terecht. Aan de binnenkant van deze afvoer kunnen de haren dan vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Verstoppingen in de afvoer van een bad kunt u aan verschillende dingen herkennen. Bij een minimale verstopping zal u opmerken dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Bij een grote verstopping ontstaat er een blokkade waardoor het water in de badkuip blijft staan. In de veel gevallen is er ook sprake van een vervelende geur in de badkamer. In het algemeen geldt des te groter de verstopping des te vervelender de rioollucht. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze deskundige monteurs uit Lith.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn meerdere oplossingen die u zelf kan proberen. Wat u als eerst kunt proberen is uw bad vol laten lopen met heet water en vervolgens er een flinke scheut soda bij te gooien. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Werkt dit niet? Probeer dit dan niet opnieuw. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u een helpende hand bieden als u zich in een noodsituatie bevindt. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook graag een verstopping in het bad voorkomen? Neem dan tijdig contact op met de professionals van Regioriool.nl. Laat dan een preventieve check uitvoeren. Wanneer wij op tijd het probleem kunnen verhelpen voorkomt u schade aan uw riool en houdt u onnodige hoge kosten buiten de deur. Onze deskundigen helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Neem gelijk contact op met onze monteurs.

Bad verstopt in Lith?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Helaas kan dit duiden op een verstopt bad. Neem direct contact op met de deskundigen van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Loon op Zand?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Lith kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Lith.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Lith

Heeft u te maken met een verstopt bad? U kan het zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het erger wordt. Onze vakspecialisten komen u graag ter plaatse helpen. Hieronder ziet u een kleine greep van onze diensten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze deskundigen.

Riool verstopt in Lith? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Lith

Afvoer verstopt in Lith? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Lith? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Lith

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

In Lith zijn wij de professionals voor het ontstoppen van een bad. Bij ons kunt u altijd rekenen op een betrouwbare, vakkundige, snelle en vriendelijke dienstverlening.

Bad ontstoppen Lith