Riool ontstoppen Alblasserdam

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Alblasserdam

Woont u in Alblasserdam en is uw riool verstopt? Ons riool ontstoppingsbedrijf lost graag uw riool probleem op. De experts van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Alblasserdam verstopt is geraakt. Wij bieden u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons iedere dag van het jaar bereiken voor noodsituaties. Riool verstopt in Alblasserdam? Neem gerust contact op met Regioriool.

Er zijn meerdere manieren mogelijk waarop uw riool in Alblasserdam verstopt is geraakt. Overmatig gebruik van toiletpapier of etensresten die zijn vast komen te zitten. ondertussen hebben wij als rioolbedrijf in Alblasserdam al meerdere jaren ervaring in in het oplossen van verschillende problemen, die wij ieder succesvol hebben verholpen. Heeft op korte termijn een riooldienst nodig? Neem direct contact op, we helpen u graag en zijn snel ter plaatsen.

Spoedig hulp nodig?

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel direct!

Veel voorkomende rioolproblemen in Alblasserdam

In de afgelopen jaren zijn wij als ontstoppingsbedrijf vele verschillende riool verstoppingen tegengekomen, de ene nog hardnekkiger dan de ander. Voor ons ervaren ontstoppingsbedrijf in Alblasserdam is geen uitdaging te groot en zullen we ook uw riool verstopping in Alblasserdam snel en efficiënt te verhelpen.

We komen dagelijks diverse oorzaken van verstopte rioleringen tegen in Alblasserdam. De meest voorkomende zijn: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Doet één van deze problemen zich bij u voor, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Bel ons direct, We hebben altijd een passend antwoord op uw vraag.

regioriool

Ook voor uw bedrijf

Komen er dagelijks klanten over de vloer? Dan zit u niet te wachten op vervelende rioolgeuren of een verstopt toilet. Ook voor uw bedrijf bieden wij passende service.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Nieuw riool aanleggen

Uw riool ontstoppen in Alblasserdam is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Grondige riool controle

Al langere tijd last van een verstopt riool in Alblasserdam, of last van vervelende geuren? Wij onderzoeken de oorzaak an uw probleem.

Probleem oplossen bij de kern

Een verstopt riool, loopt het water niet meer makkelijk weg maar vindt u het nog niet noodzakelijk om Regioriool in Alblasserdam langs te laten komen? Wij vragen u tóch contact op te nemen met één van onze specialisten. In de meeste soortgelijke situaties kunnen we het grote probleem voor zijn wanneer we tijdig het probleem vaststellen. We kunnen u gratis voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bellen voor spoed diensten of riool verstoppingen in Alblasserdam, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze adviseurs.

Neem contact op bij een verstopt riool in Alblasserdam

Een greep uit onze diensten

Verstopping in uw afvoer in Alblasserdam? U kunt het zelf oplossen, maar dit is erg veel werk en brengt de nodige risico’s met zich mee voor u en het riool. Neem tijdig contact op met onze adviseurs, we verhelpen graag uw probleem! Hieronder een greep uit onze dagelijkse werkzaamheden.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Alblasserdam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Alblasserdam.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Alblasserdam