Riool ontstoppen Alphen

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Alphen

Is uw riool verstopt en woont u in Alphen? Ons riool ontstoppingsbedrijf is u graag van dienst. De vriendelijke medewerkers van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Alphen verstopt is geraakt. Wij beloven u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons elke dag bereiken voor diverse noodsituaties. Een verstopte riolering in Alphen? Neem gerust contact op met Regioriool.

Er zijn vele manieren mogelijk hoe uw riool in Alphen verstopt is geraakt. Vastzittend toiletpapier of verstopte etensresten. ondertussen hebben wij als rioolbedrijf in Alphen al velen jaren ervaring in in het oplossen van verschillende problemen, die wij ieder succesvol hebben opgelost. Heeft op korte termijn een riooldienst nodig? Neem direct contact op, We lossen graag up rioolproblemen voor u op.

Noodsituatie?

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel direct!

Veel voorkomende rioolproblemen in Alphen

In de afgelopen vijftien jaar zijn wij als ontstoppingsbedrijf veel diverse verstoppingen tegengekomen, de ene nog groter dan de ander. Voor ons ervaren ontstoppingsbedrijf in Alphen is geen uitdaging te groot en zullen we ook uw probleem snel en efficiënt op te lossen.

We lopen dagelijks tegen verschillende uitdagingen aan. De meest voorkomende zijn: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Ervaart u overlast van één van deze problemen?, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Neem gerust contact op, We geven u graag wat tips.

regioriool

Ook voor uw bedrijf

Heeft u te maken met klanten en/of personeel? Dan kunt u geen verstopt toilet of stinkend riool gebruiken. Ook voor ondernemers staan wij 24/7 klaar.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering aanleggen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riool in Alphen, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Uw riool in Alphen onder de loep

Langdurig last van een verstopt riool in Alphen, of last van vervelende geuren? Ook kunnen wij uw riolering inspecteren.

Voorkom grotere verstoppingen

Uw riolering verstopt, Overstroomt uw gootsteen bijna maar lijkt het u nog niet noodzakelijk om Regioriool in Alphen langs te laten komen? Wij adviseren u tóch contact op te nemen met één van onze specialisten. In de meeste soortgelijke situaties kunnen we een grote ontstopping voorkomen wanneer we tijdig het probleem verhelpen. We kunnen u vrijblijvend voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bellen voor spoed reparaties of riool verstoppingen in Alphen, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze professionals.

Neem contact op bij een verstopt riool in Alphen

Een aantal van onze expertises

Verstopte afvoer in Alphen? Zelf proberen kost u veel tijd, is zwaar werk en brengt meerdere risico’s met zich mee voor u en uw riolering. Neem tijdig contact op met onze professionals, we bieden u de beste service! Hieronder een aantal van onze diensten.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Alphen

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Alphen.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Alphen