Wasbak ontstoppen in Heusden

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Heusden.

Wasbak ontstoppen Heusden

Heeft u problemen door een verstopping in uw wasbak? Regioriool.nl kan u hierbij helpen! Hoe hardnekkiger de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om de wasbak te ontstoppen. Als u kijkt naar de invloed van de overlast kan u misschien een inschatting maken van de heftigheid van de verstopping in uw wasbak. Op dagelijkse basis spoelt u misschien wel etensresten, zeep, tandpasta en andere middelen door de wasbak. Hierdoor kan een wasbak verstopt raken.

Bij Regioriool.nl is uw probleem altijd snel verholpen door onze moderne apparatuur en ervaren medewerkers. Door onze complexe camerasystemen kunnen wij gelijk bepalen wat de omvang van de verstopping is.

Bent u woonachtig in Heusden en heeft u problemen met een verstopte wasbak? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in.

Noodsituatie in Heusden?

In geval van nood zijn onze monteurs uit Heusden 24/7 bereikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

U kunt beginnen met het mengen van een pak bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water. Laat dit mengsel 24 uur inweken nadat u het in de wasbak heeft gegoten. Heeft u dit gedaan? Spoel dan de wasbak nog een keer door met een liter kokend water.

Wat ook voor een effectief middel is voor het oplossen van verstoppingen is een plopper. Plaats de plopper over de afvoer en beweeg deze op en neer totdat de verstopping losser komt. Verwijder vervolgens de resten met de hand.

Is het niet gelukt of wilt u uw handen niet vuil maken? Regioriool.nl kan u helpen met uw verstopte wasbak. Laat ons uw wasbak vakkundig te ontstoppen. Neem direct contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Heusden

Een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? Het gehele jaar staan wij voor u klaar! Wij begrijpen als geen ander hoe akelig het is om overlast te ervaren van een verstopping wanneer u dagelijks personeel en klanten over de vloer heeft. Wij lossen het meteen voor u op!

Ontstoppen

Riolering vervangen Heusden

Onze medewerkers zijn niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen ook nieuwe rioleringen aanleggen. Wij kunnen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Heusden

Heeft u al een poos problemen met verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Heusden voor een nauwkeurige controle. Wij hebben professionele middelen om uw riool volledig te inspecteren. U ontvangt van ons een uitgebreid rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Heusden om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Geen zorgen. Verstoppingen in wasbakken zijn vrijwel altijd gelijk te verhelpen. Wij ontstoppen al ruim vijftien jaar wasbakken. Dus met alle jarenlange ervaring en professioneel gereedschap is het probleem snel opgelost. Als u nog vragen heeft neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wasbak verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Heusden voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Heusden is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Heusden? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze diensten in Heusden. Heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact op met onze professionals.

Riool verstopt in Heusden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Heusden? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij vertellen wat onze tarieven zijn voor 30 minuten. Bij ons heeft u voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Een wasbak in Heusden kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Heusden is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

In Heusden zijn wij de deskundigen voor het ontstoppen van wasbakken.

Wasbak ontstoppen Heusden