Wasbak ontstoppen in Aalburg

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Aalburg. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Wasbak ontstoppen Aalburg

Heeft u problemen door een verstopte wasbak in uw keuken, badkamer of toilet? Hoe hardnekkiger de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om uw wasbak te ontstoppen. Gelukkig schiet Regioriool.nl u te hulp! Aan de impact van de overlast kan u wellicht een inschatting maken van de mate waarin uw wasbak verstopt is. Dagelijks spoelt u etensresten, zeep, tandpasta en allerlei andere chemische middelen door de wasbak, waardoor een verstopping in de wasbak kan ontstaan.

Regioriool.nl beschikt over professionele apparatuur waarmee uw probleem snel gevonden en opgelost is. Door gebruik te maken van complexe camerasystemen kunnen wij meteen bepalen wat het formaat van de verstopping is.

Heeft u problemen met een verstopte wasbak en woont u in Aalburg? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Noodsituatie in Aalburg?

Bij noodsituaties zijn onze experts uit Aalburg 24 uur per dag beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

Soms kan een wasbak ontstopt worden door bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water te mengen. Laat dit mengsel 24 uur intrekken nadat u het in de wasbak heeft gegoten. Spoel hierna de wasbak nogmaals door met een liter kokend water.

Heeft de methode die net besproken is niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen te verhelpen met een plopper. Plaats de plopper over de afvoer en beweeg deze op en neer totdat de verstopping losser komt. De restjes die overblijven kunt u met de hand verwijderen.

Heeft u geen plopper in huis of geen zin in vieze handen? Wij kunnen uw wasvak vakkundig ontstoppen. Bel direct of maak vrijblijvend een afspraak!

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Aalburg

Als ondernemer hinder van een verstopte wasbak in uw bedrijfspand? Het gehele jaar staan wij voor u klaar! Wij snappen als geen ander hoe vervelend is om problemen te hebben met een verstopte wasbak. Wij helpen u om uw probleem op te lossen.

Ontstoppen

Riolering vervangen Aalburg

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd om iedere vorm van verstoppingen in uw afvoer of riool te verhelpen. Wij kunnen ook namelijk nieuwe rioleringen aanleggen. Wij zullen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Aalburg

Al enige tijd last van verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Aalburg voor een nauwkeurige controle. We zetten onze professionele middelen in om uw riool van top tot teen te inspecteren. Wij leveren u een uitgebreid rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Aalburg om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Maakt u zich geen zorgen. In vrijwel alle gevallen lossen wij het gelijk op. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring met het ontstoppen van wasbakken. Dus met alle jarenlange ervaring en professioneel gereedschap is het probleem snel opgelost. Als u nog vragen heeft of u graag wat meer informatie wilt neem dan gerust eens contact met onze specialisten op. Ons team is 24 uur per dag het hele jaar door te bereiken. Wasbak verstopt? Neem meteen contact met ons op.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Aalburg voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Aalburg is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Aalburg? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze diensten in Aalburg. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u verder.

Riool verstopt in Aalburg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Aalburg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij u vertellen dat wij zeer voordelige voorrijkosten hanteren. Neem voor een volledige prijsindcatie contact met ons op..

Een wasbak in Aalburg kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Aalburg is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

In Aalburg zijn wij de specialisten voor het ontstoppen van wasbakken.

Wasbak ontstoppen Aalburg