Wasbak ontstoppen in Geertruidenberg

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Geertruidenberg. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Wasbak ontstoppen Geertruidenberg

Heeft u ongemak van een verstopping in uw wasbak? Regioriool.nl kan u hierbij helpen! Hoe heftiger de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om de wasbak te ontstoppen. Als u kijkt naar de impact van de overlast kunt u misschien een inschatting maken van de heftigheid van de verstopping in uw wasbak. Elke dag spoelt u misschien wel etensresten, zeep, tandpasta en andere chemische middelen door de wasbak. Hierdoor kan er een verstopping in de wasbak ontstaan.

Bij Regioriool.nl is uw probleem altijd snel verholpen door onze moderne apparatuur en ervaren medewerkers. Door gebruik te maken van geavanceerde camerasystemen kunnen wij gelijk bepalen wat de omvang van de verstopping is.

Bent u woonachtig in Geertruidenberg en heeft u problemen met een verstopte wasbak? Maak dan een afspraak of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Noodsituatie in Geertruidenberg?

Bij noodsituaties zijn onze experts uit Geertruidenberg 24 uur per dag beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

U kunt beginnen met het mengen van een pak bakingsoda of huishoudsoda met een liter kokend water. Zodra u dit mengsel door de wasbak giet moet u het 24 uur laten inweken. Spoel hierna de wasbak nogmaals door met een liter kokend water.

Als deze methode niet heeft gewerkt kunt u altijd nog een plopper gebruiken. Plaats het rubberen gedeelte over de afvoer nadat u hem kort onder het warme water hebt gehouden. Beweeg vervolgens de stok op en neer totdat de verstopping los komt. Verwijder vervolgens de resten met de hand.

Lukt dit niet? Of heeft u geen plopper in huis? Regioriool.nl kan u helpen met uw verstopte wasbak. Laat ons uw wasbak vakkundig te ontstoppen. Bel direct of maak vrijblijvend een afspraak!

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Geertruidenberg

Problemen met een verstopte wasbak in uw kantoorpand? 24/7 het hele jaar door staan wij voor u klaar! Wij begrijpen als geen ander hoe akelig is om problemen te hebben met een verstopte wasbak. Wij lossen uw probleem onmiddellijk voor u op.

Ontstoppen

Riolering vervangen Geertruidenberg

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd om iedere vorm van verstoppingen in uw afvoer of riool te verhelpen. Wij kunnen ook nieuwe rioleringen aanleggen. Wij zullen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Geertruidenberg

Al enige tijdje last van verstoppingen? Wij kunnen bij u langs komen in Geertruidenberg voor een grondige controle. We zetten onze professionele middelen in om uw riool van top tot teen te controleren. U ontvangt van ons een rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Geertruidenberg om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Verstoppingen in wasbakken zijn vrijwel altijd direct op te lossen. Onze professionals doen al jaren niets anders dan verstopte wasbakken ontstoppen. Dus met alle jarenlange ervaring en professioneel gereedschap is het probleem snel opgelost. Als u nog vragen heeft of nog wat extra informatie wilt ontvangen neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wasbak verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Geertruidenberg voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Geertruidenberg is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Geertruidenberg? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder bevindt zich een korte selectie. Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Riool verstopt in Geertruidenberg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Geertruidenberg? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij u vertellen dat wij zeer voordelige voorrijkosten hanteren. Neem voor een volledige prijsindcatie contact met ons op..

Een wasbak in Geertruidenberg kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Geertruidenberg is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

In Geertruidenberg zijn wij de deskundigen voor het ontstoppen van wasbakken.

Wasbak ontstoppen Geertruidenberg