Wasbak ontstoppen in Drimmelen

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Drimmelen.

Wasbak ontstoppen Drimmelen

Heeft u last van een verstopping in uw wasbak? Regioriool.nl schiet u te hulp! Hoe intenser de verstopping, hoe lastiger het zal zijn om de wasbak te ontstoppen. Als u kijkt naar de invloed van de overlast kan u misschien een inschatting maken van de heftigheid van de verstopping in uw wasbak. Elke dag spoelt u misschien wel etensresten, zeep, tandpasta en andere chemische middelen door de wasbak, waardoor er een verstopping in de wasbak kan ontstaan.

Regioriool.nl beschikt over moderne apparatuur waardoor uw probleem snel opgelost is. Door gebruik te maken van complexe camerasystemen kunnen wij gelijk bepalen wat het formaat van de verstopping is.

Bent u woonachtig in Drimmelen en heeft u problemen met een verstopte wasbak? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in.

Noodsituatie in Drimmelen?

In geval van nood zijn onze vakmannen uit Drimmelen 24 uur per dag beschikbaar.

Wasbak ontstoppen tips

Om u wasbak te ontstoppen kan u proberen een liter kokend water met bakingsoda of huishoudsoda te mengen. Dit mengsel moet u in uw wasbak gieten. Laat dit vervolgens 24 uur intrekken. Heeft u dit gedaan? Spoel dan de wasbak nog een keer door met een liter kokend water.

Heeft de methode die net besproken is niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen te verhelpen met een plopper. Plaats het rubberen gedeelte over de afvoer nadat u hem kort onder het warme water hebt gehouden. Beweeg vervolgens de stok op en neer totdat de verstopping los komt. De resten kunnen met de hand verwijderd worden.

Heeft u geen plopper in huis of geen zin in vieze handen? Regioriool.nl zal uw wasbak vakkundig ontstoppen. Neem gauw contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Drimmelen

Problemen met een verstopte wasbak in uw kantoorpand? Dag en nacht staan wij voor u klaar! Wij begrijpen als geen ander hoe beroerd is om problemen te hebben met een verstopte wasbak. Wij helpen u om uw probleem op te lossen.

Ontstoppen

Riolering vervangen Drimmelen

Naast ons specialisme om verstoppingen te verhelpen hebben wij ook nog andere vaardigheden. Ook kunnen wij nieuwe rioleringen aanleggen indien nodig. Wij zullen u een passend advies geven.

Riolering

Riolering onder de loep Drimmelen

Ervaart u al enige tijd overlast van een verstopte wasbak? Wij komen graag bij u langs in Drimmelen voor een grondige controle. Wij hebben professionele middelen om uw riool volledig te controleren. U ontvangt van ons een uitgebreid rapport met een passend advies.

Regioriool.nl voorkomt een verstopte wasbak

Voorkomen is beter dan ontstoppen. Maar hoe voorkomt u dat uw wasbak verstopt raakt? Maak een afspraak bij Regioriool.nl en laat u adviseren over een periodieke controle. Wij komen een aantal keer per jaar bij u langs in Drimmelen om uw riool grondig te controleren op (beginnende) verstoppingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen overlast zult ervaren van verstoppingen of overstromingen in uw woning. Heeft u tussentijds een spoedgeval? Uiteraard staan wij dan direct voor u klaar! Hieronder een aantal tips van onze experts om een verstopping te voorkomen:

  • Verwijder na het kammen uw haren uit de gootsteen
  • Spoel zo min mogelijk etensresten door de afvoer
  • Maak uw wasbak geregeld schoon met soda en azijn
  • Dek het afvoerputje af met een zeefje

Wasbak verstopt?

Geen reden tot paniek. Vaak kunnen wij het probleem meteen oplossen. Onze vakspecialisten doen al jaren niets anders dan verstopte wasbakken ontstoppen. Wij hebben dus de kennis en materialen in huis om uw probleem snel op te lossen. Wilt u wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze deskundigen zijn 24 uur per dag te bereiken. Heeft u een verstopte wasbak? Neem dan meteen contact met ons op.

Hoe kan u een verstopping in uw wasbak in Drimmelen voorkomen?

Een verstopping voorkomen in Drimmelen is altijd fijner dan ontstoppen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in uw wasbak kan voorkomen.

1. De afvoer schoonspoelen

Spoel de afvoer minstens één keer per maand door met heet water. Het hete water neemt het vuil mee, waardoor er minder snel ophopingen ontstaan in de afvoer. Wilt u het met wat sterker spul reinigen? Dan kunt u de afvoer doorspoelen met heet water in combinatie met soda. Soda is een extremer middel waardoor er meer hardnekkig vuil wordt doorspoelt.

2. Chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers om uw afvoer mee door te spoelen. Chemische ontstoppers doen vaak meer kwaad dan goed voor uw afvoer. Laat deze middelen achterwege en spoel de afvoer door met heet water of schakel een ontstoppingsdienst in.

3. Afvoerzeefje plaatsen

Heeft u al een afvoerzeefje in uw wasbak? Afvoerzeefjes houden zeepresten, etensresten, vuil en haren tegen. Met een afvoerzeefje in de wasbak houdt u veel dingen tegen waarvan u niet wilt dat het in de afvoer komt. Dit is een vrij eenvoudig middel om verstoppingen te voorkomen. Zorg er ook voor dat u deze ook regelmatig schoonmaakt, anders kan het soms als nog in de afvoer terecht komen. Verwijder bijvoorbeeld haren en de etensresten uit het zeefje. Maak ook de rest van de wasbak regelmatig schoon. Dit is een gemakkelijke manier om een verstopping te voorkomen.

4. Geen resten wegspoelen

Zorg ervoor dat u geen etensresten of vet in uw wasbak wegspoelt. Dit kan namelijk gaan ophopen in uw afvoer, waardoor er een verstopping ontstaat. Gooi uw etensresten gewoon in de prullenbak en voorkom een verstopping.
Heeft u ondanks deze tips toch een verstopte wasbak in Drimmelen? Dit is uiteraard enorm vervelend. Schakel Regioriool.nl in en laat uw wasbak ontstoppen.

Rioolontstopping

Onze diensten in Rotterdam

Benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder bevindt zich een korte selectie. Heeft u vragen of kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Riool verstopt in Drimmelen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Drimmelen? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Rotterdam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Heeft u te maken met een verstopte wasbak dan kan u altijd proberen om de wasbak zelf te ontstoppen. Lukt dit niet? Dan is ons advies om een professional in te schakelen. Een professional beschikt over de benodigde kennis en materialen om dit correct op te lossen. Zo kan u er vanuit gaan dat uw wasbak goed ontstopt wordt en hoeft u zich er niet meer druk over te maken.

Elke wasbak en verstopping is anders, daarom kunnen wij helaas geen standaard prijskaartje hangen aan het ontstoppen van een wasbak. Wel kunnen wij vertellen wat onze tarieven zijn voor 30 minuten. Bij ons heeft u voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Een wasbak in Drimmelen kan verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld haren, tandpasta, zeepresten en overige restjes die in de afvoer terecht zijn gekomen. Ook kan het zijn dat er veel vuil in de sifon is gekomen en dat de verstopping daardoor is ontstaan.
Een verstopte wasbak in Drimmelen is te herkennen aan water dat steeds langzamer wegloopt door de afvoer en een wasbak die helemaal niet meer leegstroomt en dus overloopt.
Dat is nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar er zijn diverse voorzorgmaatregelen die u kan nemen waardoor u de kans tot een verstopping aanzienlijk kleiner maakt. Als eerst kunt u de afvoer maandelijks preventief schoonspoelen. Daarnaast is het verstandig om een afvoerzeefje te plaatsen. Een afvoerzeefje kan resten tegen houden en zorgt ervoor dat deze resten niet in de afvoer terecht komen.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in verstopte wasbakken en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Wasbak ontstoppen Drimmelen