Toilet ontstoppen Nieuwegein

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Nieuwegein.

Toilet ontstoppen Nieuwegein

Een verstopt toilet kan leiden tot overlopen van het toilet en stank in uw woning in Nieuwegein. Dan is er snel actie nodig! Regioriool.nl beschikt over ervaren loodgieters met de juiste materialen om de afvoer van uw toilet vakkundig te ontstoppen. Wij zorgen er altijd voor dat wij uw huis weer keurig achterlaten.

Er zijn meerdere mogelijkheden denkbaar waardoor uw toilet verstopt is geraakt. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld excessief gebruik van toiletpapier of het kan komen door uw riolering die dieper verstopt is geraakt met keukenafval. Wat de oorzaak van het probleem ook is, onze experts kunnen u altijd professioneel van dienst zijn. Door onze moderne apparatuur hebben wij het probleem vaak al binnen enkele minuten vastgesteld. We komen altijd met een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden 24/7 elke dag van het jaar in Nieuwegein met gegarandeerd de beste service. Bel, WhatsApp ons met uw dringende vragen of neem vrijblijvend contact op door middel van het contact of offerte formulier.

Noodsituatie in Nieuwegein?

Heeft u een verstopt toilet in Nieuwegein? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Toilet verstopt

WC verstopt in Nieuwegein?

Een verstopping in een wc is een probleem dat veel voorkomt. In Nieuwegein komen wij geregeld verstopte wc’s tegen. Iedere verstopping heeft weer zijn eigen unieke oorzaak Een veel voorkomende reden dat een toilet verstopt geraakt is, is door het doorspoelen van hygiëne producten en toiletpapier. Een andere oorzaak wat wij vaak tegenkomen is het achterstallig onderhoud. Door het achterstallig onderhoud zijn rioleringen beschadigd geraakt en daardoor loopt het water niet meer goed door.

Een verstopte wc blijft een vervelend voorval wat uw huishouden door de war schopt, daardoor is het belangrijk dat een riooldienst snel op locatie is in Nieuwegein. Regioriool.nl is de deskundige die 24/7 voor u klaar staat en doelgericht te werk gaat. Het ontstoppen van uw wc is voor ons een routineklus.

regioriool

Zelf ontstoppen

In eerste instantie kunt u proberen met een wc-ontstopper uw wc te ontstoppen. Heeft de wc-ontstopper niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Het is erg belangrijk dat u dan pas na een paar minuten de wc doortrekt. Werkt dit ook niet? Dan is het verantwoord om een expert in te schakelen.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Voor bedrijven in Nieuwegein

Als bedrijf heeft u dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. U kunt het niet gebruiken dat er een rioollucht hangt in de werkruimte of dat uw toilet buiten gebruik is. Dag en nacht staan wij klaar met onze spoedservice voor bedrijven in Nieuwegein.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Controle in Nieuwegein

Heeft u als particulier of bedrijf al enige tijd hinder van een verstopte wc? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de aanleiding zijn van deze verstopping. Uw riool kunnen wij professioneel controleren en in kaart brengen met onze rioolcamera’s.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen is geen moeilijke taak, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn als u niet weet hoe u uw toilet moet ontstoppen. Het kan ook kostbaar en tijdrovend zijn als u niet precies weet wat u moet doen en niet over de juiste materialen beschikt. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze specialisten uit Nieuwegein. Als wij snel uw probleem kunnen verhelpen, kunnen ergere problemen vaak voorkomen worden en zullen de kosten gedrukt blijven.

WC verstopt

WC verstopt Nieuwegein?

Maakt u zich niet druk. Wij hebben tientallen jaren ervaring in
het ontstoppen van toiletten in Nieuwegein. In vrijwel alle gevallen kunnen wij het
probleem meteen oplossen. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet om
contact op te nemen. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar.

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt?  Zelf proberen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen u graag helpen in Nieuwegein. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in Nieuwegein.

Riool verstopt in Nieuwegein? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Nieuwegein? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Nieuwegein? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Nieuwegein

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Nieuwegein.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Nieuwegein. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Nieuwegein?

We zijn gespecialiseerd in toilet ontstoppingen in Nieuwegein en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Toilet ontstoppen Nieuwegein