Toilet ontstoppen Houten

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Houten. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Toilet ontstoppen Houten

Als uw toilet verstopt is kan dit leiden tot het overlopen van het toilet en een vervelende geur in uw woning. Het is dan van belang dat u snel actie onderneemt. Regioriool.nl beschikt over de mankracht, kundigheid en het materieel om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Wij zorgen er altijd voor dat wij na het ontstoppen uw woning weer netjes achterlaten.

Er is een variatie aan mogelijkheden denkbaar waardoor uw toilet verstopt is geraakt. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld overmatig gebruik van toiletpapier of het kan komen doordat uw riolering dieper verstopt is geraakt door keukenafval. Waar het probleem ook vandaan komt, onze experts weten u altijd professioneel van dienst zijn. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en rioolcamera’s waarmee wij binnen een paar minuten het probleem vastgesteld hebben. Wij zullen u altijd van dienst zijn met een op maat gemaakt plan.

Wij bieden 24/7 elke dag van het jaar in Houten met gegarandeerd de beste service. Heeft u dringende vragen? Bel of WhatsApp ons dan.

Noodsituatie in Houten?

Heeft u een verstopt toilet en bent u woonachtig in Houten? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Houten?

Een verstopping in een wc is een probleem dat veel voorkomt. Verstoppingen in wc’s zien wij in Houten elke dag. Iedere verstopping heeft weer zijn eigen oorzaak. Een veel voorkomende reden dat een toilet verstopt geraakt is, is door het doorspoelen van hygiëne producten en toiletpapier. Het kan ook zijn dat het niet meer goed doorloopt omdat rioleringen beschadigd zijn door achterstallig onderhoud.

Een verstopping in de wc is een vervelend incident wat het gehele huishouden door de war schopt. Het is dan ook van belang dat een riooldienst snel ter plaatse is in Houten. Regioriool.nl is dé specialist die 24/7 voor u klaar staat en doelgericht te werk gaat. Het ontstoppen van uw wc is voor ons een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

Als eerst kunt u uw wc proberen te ontstoppen met een wc-ontstopper. Heeft de wc-ontstopper niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Wacht vervolgens een paar minuten en trek dan pas door. Is het niet gelukt? Dan is het verantwoord om vakkundige hulp in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Houten

U heeft dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. U kunt het niet gebruiken dat er een rioollucht hangt in de werkruimte of dat uw toilet buiten gebruik is. Dag en nacht staan wij klaar met onze spoedservice voor bedrijven in Houten.

Riolering

Controle in Houten

Heeft u als particulier of als bedrijf al enige poos overlast van een verstopte wc? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de redenen zijn van deze verstopping. Uw riool kunnen wij professioneel controleren en in kaart brengen met onze rioolcamera’s.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen kan voor frustraties zorgen als u niet weet hoe dit precies moet. Het gebrek aan de juiste kennis en materialen kan zowel duur als tijdrovend uitpakken. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze experts uit Houten. Een vlotte aanpak van uw probleem kan in veel gevallen verdere problemen voorkomen en de kosten beperken.

WC verstopt Houten?

Maakt u zich geen zorgen. Wij komen al jarenlang in Houten voor het ontstoppen van toiletten. In de meeste situaties kan een verstopt toilet gelijk opgelost worden. Neem gerust contact met ons op ook voor kleine vragen of advies. Wij zijn altijd 24 uur per dag bereikbaar en staan voor iedereen klaar in Houten die last heeft van verstopt toilet. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Houten voorkomen?

Een toilet verstopping in Houten voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Houten in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak met de verkeerde middelen. Onze specialisten komen graag op locatie om u te helpen. Hieronder bevindt zich een klein overzicht met een aantal van onze diensten. Wilt u weten op welke manier wij u van dienst kunnen zijn? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in Houten.

Riool verstopt in Houten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Houten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Houten? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Houten

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Houten.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Houten. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Houten?

Onze dienstverlening in Houten is snel, vriendelijk en betrouwbaar, gespecialiseerd in het ontstoppen van toiletten.

Toilet ontstoppen Houten