Toilet ontstoppen Leidschendam

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Leidschendam. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Toilet ontstoppen Leidschendam

Een verstopt toilet kan leiden tot overlopen van het toilet en stank in uw woning in Leidschendam. Het is dan van belang dat u snel actie onderneemt. Regioriool.nl beschikt over de mankracht, expertise en het materiaal om de afvoer van het toilet professioneel te ontstoppen. Bij ons kunt u er op rekenen dat uw woning altijd netjes achtergelaten wordt.

Er zijn meerdere opties denkbaar waardoor uw toilet verstopt is geraakt. Een voorbeeld van zo’n oorzaak kan het excessief gebruikmaken van toiletpapier zijn. Ook kan het komen door een verstopping van keukenafval dieper in de riolering. Het maakt niet uit waar het probleem vandaan komt, onze specialisten weten u altijd vakkundig van dienst te zijn. Door onze moderne apparatuur hebben wij het probleem vaak al binnen een paar minuten vastgesteld. Wij leveren u altijd een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

In Leidschendam bieden wij het hele jaar door dag en nacht gegarandeerd de beste service. Heeft u dringende vragen? Bel of WhatsApp ons dan.

Noodsituatie in Leidschendam?

Verstopt toilet en woont u in Leidschendam? 7 dagen per week staan wij dag en nacht voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Leidschendam?

Een verstopping in een wc is een probleem dat veel voorkomt. Elke dag lopen wij in Leidschendam tegen verschillende verstopte wc’s aan met ieder zijn eigen oorzaak. Het doorspoelen van hygiëne producten en toiletpapier kunnen een oorzaak zijn van de verstopping in uw toilet. Wij zien ook vaak problemen door achterstallig onderhoud. Vaak zijn de rioleringen beschadigd geraakt daardoor en is dat de reden dat het water niet meer goed doorloopt.

Een verstopte wc blijft een vervelend voorval wat uw huishouden door de war schopt, daardoor is het belangrijk dat een riooldienst snel op locatie is in Leidschendam. De deskundige loodgieters van Regioriool.nl staan 24/7 voor u klaar en gaan altijd doelgericht te werk. Het ontstoppen van uw wc is voor ons een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

In eerste instantie kunt u uw wc proberen te ontstoppen met een plopper. Heeft de wc-ontstopper niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Het is erg belangrijk dat u dan pas na een paar minuten de wc doortrekt. Heeft dit ook niet gewerkt? Dan is het verstandig om de hulp van een vakman in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Leidschendam

Als eigenaar van een bedrijf heeft u dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. Een rioollucht in het pand of een wc dat buitengebruik is, is het laatste waar u op te wachten zit. Ook voor uw bedrijf staan wij dag en nacht klaar met onze spoedservice in Leidschendam.

Riolering

Controle in Leidschendam

Heeft u al een poos overlast van een verstopte wc? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de redenen zijn van deze verstopping. Uw riool kunnen wij professioneel controleren en in kaart brengen met onze rioolcamera’s.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen is geen moeilijke taak, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn als u niet weet hoe u uw toilet moet ontstoppen. Zonder duidelijk plan en de juiste materialen kan een taak kostbaar en tijdrovend uitpakken. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze vakmannen uit Leidschendam. Door uw probleem snel te verhelpen, kunnen wij veelal zwaardere problemen en oplopende kosten vermijden.

WC verstopt Leidschendam?

Raak vooral niet in paniek. Al jaren ontstoppen wij toiletten in Leidschendam. In vrijwel alle situaties kunnen wij het probleem meteen verhelpen. Aarzel niet om contact op te nemen, ook voor kleine vragen of advies. Dag en nacht staan wij voor u klaar om alle toilet verstoppingen die plaats vinden in Leidschendam op te lossen. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Leidschendam voorkomen?

Een toilet verstopping in Leidschendam voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Leidschendam in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw toilet verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak met de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen u graag helpen in Leidschendam. Hieronder ziet u een kleine greep van de diensten die wij aanbieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in Leidschendam.

Riool verstopt in Leidschendam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Leidschendam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Leidschendam? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Leidschendam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Leidschendam.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Leidschendam. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Leidschendam?

We zijn gespecialiseerd in toilet ontstoppingen in Leidschendam en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Toilet ontstoppen Leidschendam