Toilet ontstoppen Leiderdorp

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Leiderdorp. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Toilet ontstoppen Leiderdorp

Een verstopt toilet kan vervelende gevolgen hebben. Het toilet kan namelijk gaan overlopen en uw hele huis kan naar riool gaan ruiken. Het is belangrijk dat u dan snel optreedt. Regioriool.nl beschikt over de mankracht, expertise en het materieel om de afvoer van het toilet vakkundig te ontstoppen. Bij ons kunt u er op rekenen dat uw huis altijd netjes achtergelaten wordt.

Er zijn verschillende oorzaken mogelijk waardoor uw toilet verstopt geraakt is. Een reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn overmatig gebruik van toiletpapier of de riolering kan dieper verstopt geraakt zijn door keukenafval. Waar het probleem ook vandaan komt, onze specialisten weten u altijd professioneel van dienst zijn. Door onze moderne rioolcamera’s hebben wij het probleem vaak al binnen enkele minuten vastgesteld. Wij leveren u altijd een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden dag en nacht het hele jaar door in Leiderdorp gegarandeerd de beste service. Bel, WhatsApp ons met uw dringende vragen of neem vrijblijvend contact op door middel van het contact of offerte formulier.

Noodsituatie in Leiderdorp?

Heeft u een verstopt toilet in Leiderdorp? Wij staan 24/7 het hele jaar door voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Leiderdorp?

Een verstopping in de wc is een probleem dat op dagelijkse basis terugkomt. Verstoppingen in wc’s zien wij in Leiderdorp elke dag. Iedere verstopping heeft weer zijn eigen oorzaak. Het doorspoelen van hygiëne producten en toiletpapier kunnen een oorzaak zijn van de verstopping in uw toilet. Het kan ook zijn dat het water niet meer goed wegloopt omdat rioleringen beschadigd zijn door achterstallig onderhoud.

Een verstopping in de wc is een vervelend incident wat het gehele huishouden door de war schopt, daardoor is het belangrijk dat een riooldienst snel op locatie is in Leiderdorp. De deskundige loodgieters van Regioriool.nl staan dag en nacht het hele jaar door voor u klaar en gaan altijd doelgericht te werk Het ontstoppen van uw wc is voor ons een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

In eerste instantie kunt u proberen met een plopper uw wc te ontstoppen. Werkt dat niet? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Wacht vervolgens een paar minuten en trek dan pas door. Is het niet gelukt? Dan is het verantwoord om hulp van een vakman in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Leiderdorp

U heeft dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. Dan kunt u het niet gebruiken dat er een rioollucht in de werkruimte hangt of dat het toilet buiten gebruik is. Met onze spoedservice staan wij dag en nacht klaar voor alle bedrijven in Leiderdorp.

Riolering

Controle in Leiderdorp

Heeft u al een poos ongemak van een verstopte wc? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de aanleiding zijn van deze verstopping. Uw riool kunnen wij vakkundig controleren en in kaart brengen met onze rioolcamera’s.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen is geen moeilijke taak, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn als u niet weet hoe u uw toilet moet ontstoppen. Het niet weten wat te doen en het ontbreken van de juiste middelen kan leiden tot een dure en tijdrovende ervaring. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze vakmannen uit Leiderdorp. Door uw probleem snel en efficiënt op te lossen, kunnen we vaak erger voorkomen en de kosten binnen de perken houden.

WC verstopt Leiderdorp?

U hoeft niet in paniek te raken. Wij zijn al jaren actief met het ontstoppen van toilet in Leiderdorp. In de meeste situaties kan een verstopt toilet gelijk opgelost worden. Heeft u vragen of wilt u advies? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om te helpen met alle verstoppingen in Leiderdorp. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Leiderdorp voorkomen?

Een toilet verstopping in Leiderdorp voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Leiderdorp in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt? Het zelf proberen is een enorme taak en zelf aan de slag gaan resulteert vaak in het gebruik van de verkeerde middelen. Onze vakmensen komen u graag helpen in Leiderdorp. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bel ons gerust eens op! We komen graag bij u langs in Leiderdorp.

Riool verstopt in Leiderdorp? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Leiderdorp? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Leiderdorp? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Leiderdorp

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Leiderdorp.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Leiderdorp. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Leiderdorp?

We zijn gespecialiseerd in toilet ontstoppingen in Leiderdorp en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Toilet ontstoppen Leiderdorp