Toilet ontstoppen Krimpen aan den IJssel

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Krimpen aan den IJssel. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Toilet ontstoppen Krimpen aan den IJssel

Een verstopt toilet kan vervelende gevolgen hebben. Het toilet kan namelijk gaan overlopen en uw hele huis kan naar riool gaan ruiken. Het is dan van belang dat u snel actie onderneemt. Regioriool.nl heeft de mankracht, kennis en de materialen om de afvoer van uw toilet professioneel te ontstoppen. Wij zorgen er altijd voor dat wij na het ontstoppen uw woning weer netjes achterlaten.

Er is een variatie aan mogelijkheden denkbaar waardoor uw toilet verstopt is geraakt. Een reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn buitensporig gebruik van toiletpapier of de riolering kan dieper verstopt geraakt zijn door keukenafval. Waar het probleem ook vandaan komt, onze vakmannen weten u vakkundig van dienst zijn. Door onze moderne rioolcamera’s hebben wij het probleem vaak al binnen een paar minuten vastgesteld. Wij werken altijd met een op maat gemaakt plan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden 24/7 het hele jaar door in Krimpen aan den IJssel met gegarandeerd de beste service. Heeft u dringende vragen? Bel of WhatsApp ons dan.

Noodsituatie in Krimpen aan den IJssel?

Verstopt toilet en woont u in Krimpen aan den IJssel? Wij staan 24/7 het hele jaar door voor u klaar.

WC verstopt

WC verstopt in Krimpen aan den IJssel?

Een verstopping in de wc is een alledaags probleem. Verstoppingen in wc’s zien wij in Krimpen aan den IJssel op dagelijkse basis. Iedere verstopping heeft weer zijn eigen oorzaak. Een veel voorkomende reden dat een wc verstopt geraakt is, is door het doorspoelen van hygiëne producten en wc-papier. Het kan ook zijn dat het niet meer goed doorloopt omdat rioleringen beschadigd zijn door achterstallig onderhoud.

Een verstopping in de wc is een vervelend incident wat het gehele huishouden door de war schopt, daardoor is het belangrijk dat een riooldienst snel op locatie is in Krimpen aan den IJssel. De specialisten van Regioriool.nl staan 24/7 voor u klaar en gaan altijd doelgericht te werk. Het ontstoppen van uw wc is voor ons een routineklus.

Regioriool.nl

Zelf ontstoppen

In eerste instantie kunt u uw wc proberen te ontstoppen met een plopper. Heeft de wc-ontstopper niet gewerkt? Dan kunt u het nog proberen door heet water in de wc te gieten. Als u het water door de wc heeft gegoten kunt u het beste een paar minuten wachten voordat u doortrekt. Is het niet gelukt? Dan is het verantwoord om vakkundige hulp in te schakelen.

Ontstoppen

Voor bedrijven in Krimpen aan den IJssel

U heeft dagelijks te maken met klanten, gasten en personeel. Het laatste wat u dan wilt is een rioollucht dat in de werkruimte hangt of een toilet dat buiten gebruik is. Voor bedrijven die gesetteld zijn in Krimpen aan den IJssel staan wij 24/7 voor klaar met onze spoedservice.

Riolering

Controle in Krimpen aan den IJssel

Heeft u al een tijd last van een verstopte wc? Doorgespoelde rommel, verzakking of achterstallig onderhoud kunnen de oorsprong zijn van deze verstopping. Wij kunnen met onze rioolcamera’s grondig uw riool controleren en de verstopping professioneel in kaart brengen.

Verstopte WC voorkomen is beter dan ontstoppen

Een toilet ontstoppen is geen moeilijke taak, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn als u niet weet hoe u uw toilet moet ontstoppen. Zonder duidelijk plan en de juiste materialen kan een taak kostbaar en tijdrovend uitpakken. Wij raden u aan altijd op tijd contact op te nemen met onze vakmannen uit Krimpen aan den IJssel. Als wij snel uw probleem kunnen verhelpen, kunnen ergere problemen vaak voorkomen worden en zullen de kosten gedrukt blijven.

WC verstopt Krimpen aan den IJssel?

Raak vooral niet in paniek. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het ontstoppen van toiletten in Krimpen aan den IJssel. Verstopte toiletten kunnen bijna altijd gelijk verholpen worden. Schroom niet om contact op te nemen, ook voor kleine vragen of advies. Wij zijn altijd 24/7 bereikbaar en staan voor iedereen klaar in Krimpen aan den IJssel die last heeft van verstopt toilet. Dus toilet verstopt? Bel Regioriool.nl.

Hoe kan u een verstopping in uw toilet in Krimpen aan den IJssel voorkomen?

Een toilet verstopping in Krimpen aan den IJssel voorkomen is altijd fijner dan ontstoppen. Met deze tips kunt u verstoppingen in uw toilet voorkomen.

1. Doorspoelen van de afvoer

Zorg ervoor dat u uw afvoer regelmatig reinigt. Dit kunt u doen door heet water door de afvoer te gieten. Het hete water neemt namelijk het vuil mee. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen spoel dan uw afvoer met heet water en soda door. Soda kan wat hardnekkiger vuil in de afvoer van uw toilet doorspoelen. Zorg er ook voor dat u uw toilet wekelijks schoonmaakt. Zo voorkomt u dat uw toilet verstopt raakt. Als u uw toilet gaat doorspoelen of schoonmaken gebruik dan geen chemische middelen. Vaak doen deze producten meer kwaad dan dat ze goed doen.

2. Geen etensresten doorspoelen

Spoel niet etensresten of frituur(vet) door uw toilet. Hoe gemakkelijk het misschien lijkt om uw kom soep even door de wc te spoelen brengt het toch meer schade aan dan u zou verwachten.

3. Geen hygiëneproducten

Hygiëneproducten horen in een prullenbak en niet in het toilet. Dus spoel geen maandverband, tampons, luiers en vochtige doekjes door uw toilet. Daarnaast is het aan te raden op te letten op uw wc-papier gebruik. Een overmatig wc papier verbruik kan leiden tot een verstopping in uw toilet.

4. Voorkom kalkaanslag

Voorkom kalkaanslag met bijvoorbeeld een toiletblok. Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat in de afvoer van uw toilet een ophoping ontstaat. Die ophoping kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Door uw toilet vrij te houden van kalkaanslag voorkomt u een kalkophoping.
Als u deze tips gebruikt maakt u de kans al aanzienlijk kleiner dat uw toilet verstopt raakt. Is uw toilet toch verstopt geraakt? Schakel dan Regioriool.nl uit Krimpen aan den IJssel in en laat uw toilet ontstoppen.

Rioolontstopping

WC verstopt

Diensten naast toilet ontstoppen

Is uw toilet verstopt? Zelf proberen is een flinke klus en zelf aan de slag gaan gaat vaak met de verkeerde middelen. Wij komen graag bij u op bezoek om te helpen. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bel ons gerust eens op, dan zullen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Riool verstopt in Krimpen aan den IJssel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Krimpen aan den IJssel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Krimpen aan den IJssel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een WC in Krimpen aan den IJssel

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Krimpen aan den IJssel.

Er zijn verschillende manieren om een toilet te ontstoppen in Krimpen aan den IJssel. Een van de meest gebruikelijke manieren is door een ontstopper te gebruiken. Plunjers helpen bij het creëren van zuigkracht die verstoppingen in toiletten en gootstenen kan doorbreken. Om een plunjer te gebruiken, moet het rubber over de afvoer worden geplaatst en met een op-en-neer beweging te verstopping los maken. Kokend water in combinatie met soda kan ook helpen het toilet te ontstoppen.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vaak wordt een verstopt toilet veroorzaakt door overmatig gebruik van toiletpapier. Ook etensresten die door het toilet worden gespoeld zijn een echte boosdoener. Bel in het geval van een verstopt toilet een loodgieter in de regio. Ze zullen uw toilet vakkundig en schadevrij voor u ontstoppen!

Wanneer uw  toilet is verstopt wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Strooi een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water gaat bruisen en zal opstijgen als reactie van deze middelen. Laat dit een aantal minuten inweken en giet er een emmer heet water overheen. Laat het toilet een nachtje met rust, de volgende dag is het alsof er niets is gebeurd!

Gebruik hiervoor een emmer met een aantal liter heet water. Voeg hier wat afwasmiddel bij en giet deze substantie in de wc. Laat het een dag én een nacht inwerken. De volgende ochtend trekt u de wc nogmaals door en u zult zien dat de verstopping los komt. Mocht dit niet hebben geholpen, bel dan de ontstoppingsdienst bij u in de regio.

Probeer altijd eerst uw wc te ontstoppen met baking soda en azijn. Dit mengsel laat u een paar uur inweken, waarna u een emmer heet wat door het toilet spoelt. De volgende dag zou het toilet weer als vanouds moeten doorspoelen.

Toilet laten ontstoppen in Krimpen aan den IJssel?

Onze expertise ligt bij het ontstoppen van toiletten in Krimpen aan den IJssel. Wij bieden een dienstverlening die snel, betrouwbaar en vriendelijk is.

Toilet ontstoppen Krimpen aan den IJssel