Regenpijp ontstoppen Barendrecht

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Barendrecht.

Regenpijp ontstoppen Barendrecht

Normaal gesproken wordt het water van het dak netjes afgevoerd via de dakgoten en regenpijpen. Bij een verstopping in een regenpijp wordt het water niet netjes afgevoerd. U kan dan te maken krijgen met ernstige lekkages, houtrot, schimmel op de muren en het kan zelfs leiden tot een overstroming bij u in huis. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten! Hierdoor is er ook vaak veel schade aan de muren en het stucwerk waardoor de prijzen flink kunnen oplopen. Neem in geval van nood meteen contact op met de specialisten van Regioriool.nl uit Barendrecht. Wij zullen dan u dakgoot en regenpijp volledig reinigen en vakkundig ontstoppen.

Heeft u last van een verstopte regenpijp en woont u in Barendrecht? U kunt vrijblijvend contact op nemen met ons door middel van het offerte formulier.

Noodsituatie in Barendrecht?

Heeft u een verstopte regenpijp en bent u woonachtig in Barendrecht? Dag en nacht staan wij voor u klaar.

Verstopte regenpijp in Barendrecht: oorzaak en gevolg

De oorzaak van een verstopping in de regenpijp is niet altijd hetzelfde. Vaak komt de verstopping door de ophoping van takken en bladeren. Vaak start het met bladeren en takken die van de dakpannen de dakgoot in stromen. Vervolgens komen deze takken en bladeren in de regenpijp terecht. De diameter van een regenpijp is vrij nauw. Dit zorgt er dan ook voor dat een regenpijp snel verstopt kan raken. Een verstopte regenpijp is dan ook vaak het resultaat van een overvolle dakgoot. Zorg er daarom voor dat u op regelmatige basis uw dakgoot schoonmaakt om verstoppingen te voorkomen.

Merkt u dat uw regenpijp verstopt begint te raken? Aarzel niet en neem direct contact op met de deskundige monteurs van Regioriool.nl uit Barendrecht.

Regioriool.nl

Voor bedrijven uit Barendrecht

Uw bedrijfspand in Barendrecht heeft ook een dakgoot en regenpijp. Wanneer deze verstopt is geraakt kunt u dag en nacht rekenen op de diensten van Regioriool.nl. Wij zijn altijd pijlsnel ter plaatse om uw problemen op te lossen.

Contact foto

Regenpijp vervangen in Barendrecht

Wij kunnen altijd gelijk uw regenpijp vervangen. Wij zullen uw regenpijp vakkundig ontstoppen met de beste kwaliteit materialen.

Riolering

Onder de loep

Ervaart u al enige tijd overlast van een verstopte regenpijp? Wij kunnen bij u langs komen in Barendrecht voor een uitgebreide controle. Wij hebben professionele middelen om uw riool volledig te controleren. U ontvangt van ons een uitgebreid rapport met een passend advies.

Periodieke controle door Regioriool.nl in Barendrecht

Een verstopping voorkomen krijgt altijd de voorkeur boven ontstoppen. Als preventieve maatregel kunt u ervoor kiezen om Regioriool.nl periodiek langs te laten komen. Zo voorkomt u: hoge reparatiekosten, wateroverlast, een verstopt riool en een verstoord huishouden. Onze medewerkers werken alleen met goed en betrouwbaar materiaal, zo maken wij gebruik van geavanceerde rioolcamera’s om verstoppingen snel te kunnen detecteren. Voorkom verstoppingen in uw regenpijp met de periodieke controles van Regioriool.nl!

Regenpijp verstopt in Barendrecht?

Is uw regenpijp verstopt in Barendrecht? Wacht niet met het ontstoppen hiervan! Als u dit niet doet kan dit gaan leiden tot grote overlast. Heeft u een vraag? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact op met onze vakspecialisten uit Barendrecht.

Hoe kan u een verstopping in uw regenpijp in Barendrecht voorkomen?

Een verstopte regenpijp in Barendrecht kan enorm veel schade met zich mee brengen. Om dit te voorkomen hebben wij een aantal tips voor u opgesteld hoe u een verstopping in een regenpijp kan voorkomen.

1. Bladeren en takken verwijderen

Verwijder takken en bladeren uit de dakgoot. Dit zijn redelijk grote voorwerpen die gemakkelijk kunnen blijven hangen in de smalle diameter van een regenpijp.

2. Dakgoot schoonmaken

Vaak kan een verstopping in de regenpijp al voorkomen worden door de dakgoot regelmatig schoon te maken. Soms is twee keer per jaar al genoeg. De dakgoot kan je schoonmaken door al het losse afval er uit te scheppen. Voor het hardnekkige vuil kan een schuursponsje soms helpen. Bent u klaar met het schoonmaken van de dakgoot en regenpijp? Dan kan u eventueel nog met een tuinslang de dakgoot doorspoelen. Dan weet u bijna 100% zeker dat er niks is blijven hangen.

3. Plaats een boldraadrooster en bladvanger

Een boldraadrooster is een roostertje dat u voor de ingang van de regenpijp plaatst. Dit houdt takjes en bladeren tegen. Het rooster voorkomt dat er grote voorwerpen in de regenpijp terecht komt. Ook kunt u een bladvanger plaatsen. Dit is wederom een soort rooster die u over de gehele dakgoot kan leggen. Zo is het gemakkelijker om de grote takken en bladeren uit de dakgoot te verwijderen.

4. Snoei de bomen

Heeft u een hoge boom dicht bij uw regenpijp staan in de tuin? Door deze boom goed te onderhouden en regelmatig de snoeien voorkomt u dat er takken van de boom afbreken en in de regenpijp terecht komen.
Heeft u zelf alles schoongemaakt, maar is de regenpijp alsnog verstopt geraakt? Schakel dan de ontstoppingsdienst in van Regioriool.nl uit Barendrecht. Laat uw regenpijp vakkundig ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Barendrecht

Wij doen nog veel meer naast het ontstoppen van regenpijpen. Hieronder ziet u een selectie van onze overige diensten. Op zoek naar een andere dienst? Neem dan meteen contact op met een van onze deskundigen uit Barendrecht.

Riool verstopt in Barendrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Barendrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Barendrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen regenpijp ontstoppen Barendrecht

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopte regenpijp kunnen de problemen snel erger worden. Dit komt doordat het water niet meer afgevoerd wordt. Dit kan uitlopen tot schade aan bijvoorbeeld uw muren. Daarom raden wij aan als u ontdekt dat u een verstopte regenpijp heeft meteen een professional in te schakelen. Een professional kan uw regenpijp vakkundig ontstoppen. Zij hebben de juiste materialen en kennis. Zo voorkomt u grote problemen en is uw regenpijp in één keer ontstopt.

Aan de kosten voor het ontstoppen van een regenpijp is helaas geen standaard prijskaartje te hangen. Het hangt bijvoorbeeld af van de tijd dat het kost om uw regenpijp te ontstoppen. Bij ons zijn de kosten voor 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 exclusief btw.

Regenpijp laten ontstoppen in Barendrecht?

Wij zijn gespecialiseerd in verstoppingen in regenpijpen en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Regenpijp ontstoppen Barendrecht