Keukenafvoer ontstoppen Geldrop

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Keukenafvoer ontstoppen Geldrop

De kans dat uw keukenafvoer vroeg of laat verstopt raakt, is erg groot. Dagelijks spoelt u etensresten, sop en andere chemicaliën door de keukenafvoer. Zelfs zijn wij weleens een spijker tegengekomen. In geval van een verstopte keukenafvoer schakelt u de hulp in van Regioriool.nl. Met onze moderne apparatuur waaronder speciale camera’s, hebben we het probleem in uw afvoer snel vastgesteld. Vervolgens gaat ons team nauwkeurig en vakkundig te werk totdat uw keukenafvoer weer volledig naar behoren functioneert.

Het gespecialiseerde team van Regioriool.nl staat 24/7 voor u klaar en is ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een vervelende situatie kunt bevinden en zijn u dan ook direct van dienst in noodsituaties. We zijn zeer snel ter plaatse en zijn vooraf transparant over de werkzaamheden en kosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel in geval van nood direct met onze monteurs!

Noodgeval in Geldrop?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar.

Keukenafvoer verstopt? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer? Dit kan veel overlast met zich mee brengen. Uw wasbak staat inmiddels tot de nok gevuld met water of er komt een onaangename geur uit de keukenafvoer. Om erachter te komen hoe u dit had kunnen voorkomen, is het belangrijk dat u weet wat de meest voorkomende oorzaken zijn.

Olie en vet: dat u beter niet uw frituurpan in de gootsteen kunt legen is u vast bekend. Maar dat kleine hoeveelheden vet en olie ook al schadelijk zijn voor uw keukenafvoer is wellicht nieuw voor u. De kleine hoeveelheden olie blijven plakken aan de binnenkant van de afvoer waardoor er een verstopping kan ontstaan.

Zeepresten: ook zeepresten kunnen zich blijven ophopen aan de binnenkant van de afvoer. Spoel bij het wassen van uw handen voldoende water door de keukenafvoer om de zeepresten weg te spoelen.

Etensresten: de meest voorkomende boosdoener. Uw bord of kommetje even afspoelen lijkt erg onschuldig, maar dit is precies waar het fout gaat. Als het gaat om grote hoeveelheden zoals soep of sauzen, dan raden wij u aan dit net als olie op te vangen in een leeg pak of oude fles en dit vervolgens weg te gooien.

regioriool

Voor bedrijven

24/7 service voor uw bedrijf? Bij Regioriool.nl bent u aan het juiste adres. Niet alleen komen wij dag en nacht bij de mensen thuis, ook voor uw onderneming staan wij klaar wanneer het nodig is.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Rioolspecialist

Zit de verstopping dieper dan de afvoer? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppen, repareren en onderhouden van vrijwel ieder soort riool.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Onder de loep

Al langere tijd last van een verstopte wasbak? Met onze rioolcamera’s hebben wij snel achterhaald wat het probleem is. Hierna zullen we dit deskundig en snel voor u oplossen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Wij zeggen altijd: voorkomen is beter dan ontstoppen! Helaas is dit niet altijd mogelijk. U kunt rekening houden met het doorspoelen van vetresten en etensresten maar u heeft de oorzaak niet altijd zelf in de hand. In dit geval raden wij u aan om een afspraak met ons te maken voor een periodieke controle. We zullen uw keukenafvoer en riolering grondig inspecteren en waar nodig direct reinigen. Zo voorkomt u verstoppingen en hoge rekeningen. 

Een greep uit onze diensten

Hieronder een kleine greep uit onze diensten. Heeft u op onze website niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Keukenafvoer ontstoppen Geldrop