Keukenafvoer ontstoppen Eindhoven

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in Eindhoven.

Keukenafvoer ontstoppen in Eindhoven

De kans dat uw keukenafvoer vroeg of laat verstopt raakt, is erg groot. Dagelijks spoelt u etensresten, sop en andere chemicaliën door de keukenafvoer. Wij zijn zelfs wel eens een spijker tegen gekomen. In het geval van een verstopte keukenafvoer schakelt u de hulp in van Regioriool.nl. Met onze hedendaagse technologie en camera’s hebben wij het probleem in uw afvoer in een mum van tijd vastgesteld. Vervolgens treden onze professionals in actie om uw keukenafvoer tot volle functionaliteit te herstellen.

Het gespecialiseerde team van Regioriool.nl uit Eindhoven staat 24 uur per dag het hele jaar door voor u klaar en is ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen. Wij snappen heel goed dat een verstopte keukenafvoer voor een onprettige situatie kan zorgen. Wij kunnen snel bij u zijn en overleggen altijd met u voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel in geval van nood direct met onze deskundigen!

Noodgeval in Eindhoven?

Bel ons direct! We staan 24/7 voor u klaar in Eindhoven.

Keukenafvoer verstopt in Eindhoven? De meest voorkomende oorzaken

Een verstopte keukenafvoer in Eindhoven? Dit kan veel overlast met zich mee brengen. Uw gootsteen is al tot de rand gevuld met water, of er verspreidt zich een onaangename lucht uit de keukenafvoer. Om te snappen hoe u dit had kunnen vermijden, is het cruciaal om de voornaamste redenen te kennen.

U bent er vast van op de hoogte dat het legen van een frituurpan in de spoelbak niet verstandig is, maar wellicht bent u er niet van bewust dat ook kleine hoeveelheden vet en olie schadelijk zijn. Zelfs kleine hoeveelheden olie kunnen zich vastzetten aan de binnenkant van de afvoer, wat kan resulteren in een verstopping. Zeepresten kunnen zich opstapelen aan de binnenzijde van de afvoer. Zorg dat u voldoende water doorspoelt bij het handen wassen om deze resten te verwijderen.

Etensresten zijn de meest voorkomende oorzaak voor een verstopte keukenafvoer. Het kort afspoelen van een bord of kommetje lijkt ongevaarlijk, maar dat is waar de problemen vaak beginnen. Wij raden aan om grote hoeveelheden, zoals saus of soep, op te vangen in een oude fles of leeg pak en dan weg te gooien.

Regioriool.nl

Voor bedrijven in Eindhoven

U bent bij Regioriool.nl aan het juiste adres voor 24/7 service in Eindhoven voor uw bedrijf. Niet enkel voor particulieren zijn wij dag en nacht actief; uw onderneming kan eveneens op ons rekenen bij verstoppingen.

Ontstoppen

Rioolspecialist in Eindhoven

Blijkt de verstopping niet in de afvoer te zitten maar in het riool? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppen, repareren en onderhouden van vrijwel ieder soort riool.

Riolering

Onder de loep in Eindhoven

Ervaart u al enige tijd een verstopte keukenafvoer in Eindhoven? Wij maken gebruik van rioolcamera’s om het probleem vlug te diagnosticeren en te verhelpen.

Verstopte keukenafvoer voorkomen

Wij zeggen altijd: voorkomen is beter dan ontstoppen! Helaas is dit niet altijd mogelijk. Het doorspoelen van vet- en etensresten kunt u vermijden, maar de oorzaak van een verstopping ligt niet altijd binnen uw controle. Wat u wel kan doen is Regioriool.nl een periodieke controle voor uw keukenafvoer laten uitvoeren. Door een grondige inspectie en eventuele onmiddellijke reiniging van uw keukenafvoer en riolering voorkomt u ongewenste verstoppingen en hoge facturen.

Keukenafvoer ontstoppen in Eindhoven?

Maakt u zich niet druk. Wij hebben al een decennia aan ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren in Eindhoven. Door de jarenlange ervaring en onze professionele materialen waar wij in bezit van zijn is uw probleem zo opgelost. Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben. Bel gerust onze monteurs. Wij zijn 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar en wij helpen u graag. Dus heeft u te maken met een verstopte keukenafvoer? Bel Regioriool.nl

Hoe voorkomt u een verstopping in uw keukenafvoer in Eindhoven?

Het hebben van een verstopping in uw keukenafvoer in Eindhoven is uiteraard enorm vervelend. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld hoe u dit kan voorkomen.

1. Geen etensresten doorspoelen

De eerste stap voor het voorkomen van verstoppingen heeft te maken met etensresten. Heel veel mensen spoelen eten door hun keukenafvoer. Hoe gemakkelijk dat ook is kan dit veel schade aanbrengen. Door etensresten door de afvoer te spoelen kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan. Spoel naast eten ook geen vet of olie door uw keukenafvoer. Dit is namelijk net zo schadelijk als de etensresten voor uw afvoer.

2. Vermijd chemische ontstoppers

Gebruik geen chemische ontstoppers voor het schoonmaken van uw keukenafvoer. Door het gebruik van chemische ontstoppers kan de verstopping namelijk erger worden. Ze doen vaak meer kwaad dan dat ze uw keukenafvoer schoonhouden.

3. Afvoerzeef plaatsen

Plaats boven de afvoer een afvoerzeef. Een afvoerzeef houdt vuil, zeepresten en toch nog wat eventuele etensresten tegen. Door zo’n zeef verkleint u de kans op verstoppingen in uw afvoer. Maak deze zeefjes ook regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de ophoping aan resten uit de zeef niet per ongeluk in de afvoer terecht komen.

4. Preventief schoonmaken

U kunt uw keukenafvoer preventief schoonmaken met heet water en soda. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig gereinigd wordt. Dit doet u door heet water door uw keukenafvoer te gieten. Het water neemt vuil mee en zorgt ervoor dat het niet blijft hangen aan de randen van de afvoer. Als u uw afvoer wat sterker wilt reinigen combineer dit dan met soda. Soda is een heftiger middel wat hardnekkiger vuil uit uw afvoer kan doorspoelen. Het is aan te raden om dit minstens één keer per maand te doen.
Is de keukenafvoer alsnog verstopt geraakt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Neem contact op met Regioriool.nl uit Eindhoven om uw keukenafvoer vakkundig te laten ontstoppen.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Eindhoven

Verstopte keukenafvoer in Eindhoven? Het zelf proberen is een enorme taak en zelf aan de slag gaan resulteert vaak in het gebruik van de verkeerde middelen. Schakel daarom tijdig een keukenafvoer ontstoppingsbedrijf in om uw probleem te verhelpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten.

Riool verstopt in Eindhoven? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Eindhoven? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Eindhoven? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen keukenafvoer ontstoppen Eindhoven

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als u een verstopte keukenafvoer heeft is dit uiteraard enorm vervelend. Om dit op te lossen kunt u proberen zelf de keukenafvoer te ontstoppen of u schakelt meteen een expert in. Zelf kunt u het proberen te ontstoppen door heet water en soda door de afvoer te spoelen. Doe dit niet meer dan één keer. Als u namelijk te lang doorgaat doordat de verstopping niet verdwijnt kunt u meer schade veroorzaken dan er al is. Op dit moment is het zeker aan te raden om toch een expert in te schakelen. Een expert heeft namelijk alle juiste materialen en kennis om uw keukenafvoer in één keer goed te ontstoppen.

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer hebben geen standaard prijs. Elke verstopping is namelijk anders. Bij ons heeft u al 30 minuten arbeid vanaf €87,50 exclusief btw. Dit tarief is geldig bij alle ontstoppingswerkzaamheden bij u in huis.

Een verstopte keukenafvoer in Eindhoven kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van etensresten of zeepresten. Daarnaast kan er ook een breuk zijn in de keukenafvoer, waardoor deze verstopt is geraakt.
U kan zeker zelf proberen om uw keukenafvoer in Eindhoven te ontstoppen. Zorg er wel voor dat u dit op de juiste manier doet en als dit niet lukt u een professional inschakelt. Als u namelijk zelf te lang doorgaat kan er nog meer schade ontstaan en dat is uiteraard het laatste wat u wilt.
Wij van Regioriool.nl uit Eindhoven raden het af om gebruik te maken van chemische ontstoppers. Chemische ontstoppers doen namelijk meestal meer kwaad dan goed voor uw keukenafvoer. Ze kunnen er voor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat in uw keukenafvoer en ze de keukenafvoer zelfs aantasten. Wij raden altijd aan om voor andere hulpmiddelen te kiezen dan chemische ontstoppers.

Contact opnemen?

Al jaren ontstoppen onze professionals keukenafvoeren in Eindhoven. Onze doelstelling is altijd een snelle, professionele en betrouwbare service aanbieden.

Keukenafvoer ontstoppen Eindhoven