Gootsteen ontstoppen Oss

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Oss

Gootsteen ontstoppen in Oss

Vrij grote kans dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Oss. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. 24 Uur per dag en zeven dagen in de week staat ons tem klaar om u van dienst te zijn. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze vriendelijke monteurs staan klaar om u te helpen.

Noodgeval in Oss?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u spoedig hulp nodig? Neem direct contact op! We zijn 24/7 bereikbaar.

Een verstopte gootsteen in Oss, wat nu?

Het beste wat u kunt doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. U weet vast wel wat de meest voorkomende oorzaken zijn, maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat moet u nou doen bij een verstopte gootsteen? Regioriool is u graag van dienst in Oss! We zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder vindt u alvast een aantal tips. Lukt het niet uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze specialisten in Oss het probleem voor u oplossen.

regioriool

Gootsteen ontstoppen met een een plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Eerst plaatst u een emmer onder de afvoer. Verwijder het water uit de wasbak. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een laag water in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn doorspoelen

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Giet hierna een half kopje azijn door de gootsteen, pas wel op! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Spoel hierna nog wat water door de afvoer om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Oss

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Oss. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. Inmiddels hebben we al ruim vijftien jaar ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten oplossen. Geen uitdaging is ons te groot en steken graag onze handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende spullen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Oss?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Oss.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Oss. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Oss