Gootsteen ontstoppen Grave

30 Minuten arbeid in Grave incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Grave

Schrik niet, maar uw gootsteen zal vroeg of laat een keer verstopt raken. Afval zoals verpakkingsmaterialen, zeepresten en etensresten komen dagelijks in uw gootsteen terecht. We zijn zelfs weleens een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen in Grave. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. 24 Uur per dag en zeven dagen in de week staat ons tem klaar om u van dienst te zijn. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Onze vriendelijke monteurs staan klaar om u te helpen.

Snel hulp nodig in Grave?

Een verstopte gootsteen en weet u geen raad? Bel ons direct! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Een verstopte gootsteen in Grave, wat nu?

Wat kunt u het beste doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk. U weet vast wel wat de meest voorkomende oorzaken zijn, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regio Riool in Grave is u graag van dienst! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

We hebben hieronder een aantal tips voor u. Lukt het niet uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze monteurs in Grave het voor u oplossen.

regioriool

Gebruik een plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om zeker te zijn dat de verstopping is verholpen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Eerst plaatst u een emmer onder de afvoer. Laat het water uit de wasbak lopen. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een laag water in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Oplossen met soda en azijn

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, pas wel op! Het kan flink gaan borrelen in uw gootsteen. Spoel hierna nog wat water door de afvoer om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Grave

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Grave. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs. We zijn al ruim vijftien jaar actief als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Wij gaan geen uitdaging uit de wegen steken graag onze handen uit de mouwen. Onze bus is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende benodigdheden om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Grave?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Grave.

Hier een kleine greep uit ons uitgebreide servicepakket in Grave. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Grave