Gootsteen ontstoppen Hilversum

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Hilversum

Gootsteen ontstoppen in Hilversum

Dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt is geen wonder. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. We zijn zelfs weleens een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen in Hilversum. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Noodgeval in Hilversum?

Een verstopte gootsteen en weet u geen raad? Twijfel geen moment! U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Verstopte gootsteen in Hilversum, wat moet u doen?

Het beste wat u kunt doen als uw gootsteen is verstopt? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn diverse oorzaken mogelijk. De meest voorkomende oorzaken kent u wel, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat moet u nou doen bij een verstopte gootsteen? Regioriool is u graag van dienst in Hilversum! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder vindt u alvast een aantal tips. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze specialisten in Hilversum het probleem voor u oplossen.

regioriool

Gootsteen ontstoppen met een een plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om zeker te zijn dat de verstopping is verholpen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Plaats als eerste een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Zorg dat het water uit de wasbak loopt. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn doorspoelen

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, pas wel op! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Spoel hierna nog wat water door de afvoer om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Hilversum

Onze ontstoppingsservice in Hilversum staat 24 uur per dag voor u klaar. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen uw probleem kundig verhelpen. Inmiddels hebben we al ruim vijftien jaar ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten oplossen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Hilversum?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Hilversum.

Een kleine greep uit ons service pakket in Hilversum. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Hilversum