Gootsteen ontstoppen Helmond

30 Minuten arbeid in Helmond incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Helmond

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. We komen zelfs weleens spijkers en houtresten tegen in de gootstenen van Helmond. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Helmond en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Ons deskundige team staat klaar om uw verstopte gootsteen te verhelpen.

Spoedgeval in Helmond?

Bel ons direct! U kunt ons 24/7 bereiken.

Een verstopte gootsteen in Helmond, wat nu?

Uw gootsteen is verstopt, wat kunt u het beste doen? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken kent u wel, maar de kans dat er iets anders aan de hand is, is niet ondenkbaar. Maar wat doet u nu wanneer uw gootsteen is verstopt? Regioriool is u graag van dienst in Helmond! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Lukt het niet uw gootsteen te ontstoppen? Laat onze specialisten in Helmond het probleem voor u oplossen.

regioriool

Gootsteen ontstoppen met een een plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om zeker te zijn dat de verstopping is verholpen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Laat het water uit de wasbak lopen. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg dat u de anti- lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een lekkage onder uw gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, maar kijk uit! Het kan flink gaan borrelen in uw gootsteen. Zet de kraan open en laat wat water door de goosteen lopen op het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Helmond

Onze ontstoppingsservice in Helmond staat 24 uur per dag voor u klaar. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. We zijn al ruim vijftien jaar actief als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd voorzien van de juiste apparatuur en voldoende spullen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Helmond?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Helmond.

Een kleine greep uit ons service pakket in Helmond. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Helmond