Gootsteen ontstoppen Eindhoven

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid vanaf €85,- excl. btw. in Eindhoven

Gootsteen ontstoppen in Eindhoven

Dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt is geen wonder. Er komt geregeld een hoop rotzooi in terecht en u spoelt dagelijks zeepresten door. We zijn zelfs weleens een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen in Eindhoven. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook een offerte aanvraag kan direct via de website. Ons deskundige team staat klaar om uw verstopte gootsteen te verhelpen.

Spoedgeval in Eindhoven?

Uw gootsteen verstopt? Neem direct contact op! U kunt ons 24/7 bereiken.

Wat te doen bij een verstopte gootsteen in Eindhoven?

Uw gootsteen is verstopt, wat kunt u het beste doen? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk. De meest bekende oorzaken ken u wel, maar ook is er een kans dat er iets anders aan de hand is. Maar wat te doen bij een verstopte gootsteen? Regio Riool in Eindhoven is u graag van dienst! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Krijgt u het niet voor elkaar uw gootsteen te ontstoppen? Onze monteurs in Eindhoven lossen het graag voor u op.

regioriool

Gootsteen ontstoppen met een een plopper

Plaats de plopper geheel over het afvoerputje. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Laat het water uit de wasbak lopen. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een lekkage onder uw gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Giet hierna een half kopje azijn door de gootsteen, maar kijk uit! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Als laatste spoelt u nog wat water door de gootsteen om het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Eindhoven

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze ontstoppingsservice in Eindhoven. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. Ondertussen hebben we al ruim vijftien jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd voorzien van de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Eindhoven?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Eindhoven.

Een kleine greep uit ons service pakket in Eindhoven. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Eindhoven