Gootsteen ontstoppen Bakel

30 Minuten arbeid in Bakel incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Bakel

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Afval zoals verpakkingsmaterialen, zeepresten en etensresten komen dagelijks in uw gootsteen terecht. Wij komen de gekste dingen tegen, zo zijn we weleens een spijker tegengekomen in een gootsteen in Bakel. Wij zullen in geval van verstopping uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, ook iedere dag van het jaar staan we voor u klaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een benauwde situatie kunt bevinden wanneer uw gootsteen in verstopt. Pak de telefoon, stuur ons een bericht via WhatsApp of kom in contact via het contactformulier. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Noodgeval in Bakel?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u spoedig hulp nodig? Aarzel niet en bel ons! We staan voor u klaar.

Een verstopte gootsteen in Bakel, wat nu?

Uw gootsteen is verstopt, wat kunt u het beste doen? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. U weet vast wel wat de meest voorkomende oorzaken zijn, maar ook is er een kans dat er iets anders aan de hand is. Maar wat moet u nou doen bij een verstopte gootsteen? Regio Riool in Bakel is u graag van dienst! We zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Speciaal voor u hieronder alvast een aantal tips. Wil het na deze tips nog steeds niet lukken? Onze monteurs in Bakel lossen het graag voor u op.

regioriool

Probeer eerst de plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Vergeet niet nog een flinke scheut heet water door de gootsteen te spoelen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Maak de zwanenhals los

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Verwijder het water uit de wasbak. Maak beide delen grondig schoon en verwijder al het vuil. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, zo voorkomt u een lekkage onder uw gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

U kunt soda en azijn gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Strooi een handje vol soda en een flinke scheut water door uw gootsteen. Giet vervolgens wat azijn door de gootsteen, maar kijk uit! Het kan flink gaan bruisen in uw gootsteen. Zet de kraan open en laat wat water door de goosteen lopen op het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Bakel

Onze ontstoppingsservice in Bakel staat 24 uur per dag voor u klaar. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en zullen met onze moderne apparatuur uw probleem kundig verhelpen. We zijn al ruim vijftien jaar actief als ontstoppingsbedrijf en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanpakken. Wij gaan geen uitdaging uit de wegen steken graag onze handen uit de mouwen. Onze bus is altijd voorzien van de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Bakel?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Bakel.

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten in Bakel. We zijn specialist in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Bakel