Gootsteen ontstoppen Bakel

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid al vanaf €87,50 ex btw. Dit tarief geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in huis in Bakel.

Gootsteen ontstoppen in Bakel

De kans is vrij groot dat uw gootsteen vroeg of laat een keer verstopt raakt. Er komen regelmatig etensresten, zeepresten en verpakkingsmaterialen in de gootsteen terecht. Wij zijn zelfs een keer een spijker tegengekomen tijdens het ontstoppen van een gootsteen. In het geval van een verstopping in de gootsteen zullen wij uw afvoer demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Bakel en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zich in een vervelende situatie bekeert wanneer uw gootsteen is verstopt. Bel ons gerust, neem contact op via het contactformulier of via WhatsApp. Ook kunt u direct een offerte aanvragen door middel van het offerte formulier. Onze monteurs uit Bakel schieten u maar al te graag te hulp.

Snel hulp nodig in Bakel?

Is uw gootsteen verstopt en heeft u met spoed hulp nodig? Bel ons direct! We zijn 24/7 bereikbaar in de regio Bakel.

Verstopte gootsteen in Bakel

Heeft u een verstopte gootsteen? Als er een vervelende geur in de ruimte hangt en het water niet meer wegloopt uit de gootsteen dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door te veel etensresten, voorwerpen in de afvoer, te veel kalk in het water of problemen met een leiding. Soms komt het voor dat u dit zelf kan verhelpen. Lukt het niet om het zelf op te lossen? Probeer het dan niet nog een keer, vaak loopt dit uit tot meer problemen dan dat het oplost. Het is dan wijs om de vakmannen van Regioriool.nl uit Bakel in te schakelen. Wij zullen uw gootsteen grondig ontstoppen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en deskundige monteurs.

ontstoppen met plopper

Ontstoppen met plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel door uw gootsteen nog wat kokend water om er zeker van te zijn dat de verstopping is verholpen.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals losmaken

Plaatst een emmer onder de zwanenhals en draai de ring los. Laat het water uit de wasbak lopen. Haal al het vuil uit beide delen van de buis en spoel de buis schoon met heet water. Bent u klaar? Vergeet de anti-lek ring niet goed aan te draaien. Als u dit niet goed aandraait kunnen er lekkages ontstaan.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn

Een gootsteen kan soms ontstopt worden met soda en azijn. Pak een handje vol met soda en een flinke slok heet water en spoel deze door de gootsteen. Giet een beetje azijn door de gootsteen, het kan zijn dat het hierdoor flink gaat bruisen. Als u hiermee klaar bent spoel dan nog wat water door de afvoer om het mengsel goed weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Bakel

Wij staan dag en nacht voor u klaar in Bakel met onze gootsteen ontstoppingsservice. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt zijn wij snel ter plaatse en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs. Inmiddels hebben we al tientallen jaren ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze wagen is altijd gevuld met de juiste apparatuur en voldoende materialen om direct uw gootsteen te repareren. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regioriool.nl uit Bakel.

Gootsteen ontstoppen in Bakel?

Loopt uw gootsteen niet meer leeg? Of hangt er een vervelende geur in de kamer? Helaas zijn dit de kenmerken van een verstopte gootsteen. Neem direct contact op met de experts van Regioriool.nl uit Bakel voordat de verstopping erger wordt.

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze andere diensten in Bakel

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten. We zijn gespecialiseerd in gootstenen, afvoeren en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt in Bakel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Bakel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Bakel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in gootsteen ontstoppingen in Bakel en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Bakel