Gootsteen ontstoppen Amersfoort

30 Minuten arbeid in Amersfoort incl. de voorrijkosten vanaf€85,- ex. btw.

Gootsteen ontstoppen in Amersfoort

Schrik niet, maar uw gootsteen zal vroeg of laat een keer verstopt raken. Afval zoals verpakkingsmaterialen, zeepresten en etensresten komen dagelijks in uw gootsteen terecht. Wij komen de gekste dingen tegen, zo zijn we weleens een spijker tegengekomen in een gootsteen in Amersfoort. We zullen uw afvoer moeten demonteren en uw gootsteen grondig ontstoppen en reinigen. Wij bieden u een 24/7 service aan in Amersfoort en zijn iedere dag van het jaar bereikbaar. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen in wat voor een situatie u zich bevindt, we zijn u dan ook graag van dienst met onze uitstekende service. Bel ons gerust of neem contact op via het contact formulier of WhatsApp. Ook kunt u direct een offerte aanvragen middels het offerte formulier. Onze monteurs schieten u maar al te graag te hulp.

Noodgeval in Amersfoort?

Een verstopte gootsteen en weet u geen raad? Neem direct contact op! We staan 24/7 voor u klaar.

Wat te doen bij een verstopte gootsteen in Amersfoort?

Uw gootsteen is verstopt, wat kunt u het beste doen? Wanneer het water niet meer door uw gootsteen wegloopt of er een rioollucht hangt in uw keuken kan dit een teken zijn van een verstopte gootsteen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De belangrijkste oorzaken kent u wel, maar dat er iets anders kapot is, behoort ook tot de mogelijkheden. Maar wat moet u nou doen bij een verstopte gootsteen? Regioriool is u graag van dienst in Amersfoort! Een grondige onstopping van uw gootsteen, reinigen en waar nodig repareren met onze professionele materialen en ervaren monteurs.

Hieronder vindt u alvast een aantal tips. Wil het na deze tips nog steeds niet lukken? Onze monteurs in Amersfoort lossen het graag voor u op.

regioriool

Ontstoppen met plopper

Plaats de plopper over de afvoer in de gootsteen. Door met de plopper een duwende en trekkende beweging te maken zuigt de afvoer vacuüm en komt de verstopping los. Spoel als laatste nog een flinke scheut kokend water door de gootsteen.
thumb__625_625_0_0_auto (4)

Zwanenhals demonteren

Eerst dient u een emmer onder de zwanenhals te plaatsen. Zorg dat het water uit de wasbak loopt. Verwijder al het vuil uit beide delen van de buis en spoel deze grondig schoon met heet water en sop. Zorg als laatste dat u de anti-lek ring goed aandraait, hiermee voorkomt u een lekkage in uw keukenkastje.
thumb__625_625_0_0_auto (1)

Soda en azijn doorspoelen

U kunt de gootsteen ontstoppen met soda en azijn. Spoel een hand vol soda met een flinke slok heet water door de gootsteen. Hierna giet u een klein beetje azijn door de gootsteen, pas wel op! Het mengsel kan gaan bruisen in uw gootsteen. Zet de kraan open en laat wat water door de goosteen lopen op het mengsel weg te spoelen.

Gootsteen ontstoppen, reinigen of repareren in Amersfoort

We zijn 24 uur per dag bereikbaar met onze ontstoppingsservice. In noodsituaties zijn we snel ter plaatse en verhelpen uw probleem met onze moderne apparatuur en deskundige monteurs. Inmiddels hebben we al ruim vijftien jaar ervaring in het vak en weten we precies hoe we uw probleem moeten aanvliegen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en steekt graag de handen uit de mouwen. Onze bus is altijd goed gevuld met de juiste apparatuur en voldoende spullen om direct uw gootsteen te repareren waar nodig. Kwaliteit, vakmanschap en gegarandeerd de beste service als u kiest voor de vakbekwame specialisten van Regio Riool.

Verstopte gootsteen in Amersfoort?

Gootsteen verstopt? Dit zijn onze diensten in Amersfoort.

Een kleine greep uit ons service pakket in Amersfoort. We zijn gespecialiseerd in riolen, afvoeren, sanitair en dieper liggende verstoppingen. Ook voor het aanleggen of repareren van uw afvoer, riool of gootsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Gootsteen ontstoppen Amersfoort