Doucheputje ontstoppen s-Hertogenbosch

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in s-Hertogenbosch.

Doucheputje ontstoppen s-Hertogenbosch

Als het water van de douche niet meer wegloopt kan dit veel overlast met zich mee brengen. Het doucheputje zit dan meestal verstopt met haar en zeep. Wij van Regioriool.nl kunnen uw doucheputje spoedig en vakkundig ontstoppen.

Wij hebben een snel groeiend team van vakspecialisten in s-Hertogenbosch. Daarom zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze vakspecialisten hebben al 15 jaar ervaring en hebben daarom al voor de allergrootste uitdagingen gestaan. Het ontstoppen van een doucheputje is een routineklus voor ons. We zijn 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u problemen door een verstopping in uw doucheputje en woont u in s-Hertogenbosch? Neem direct contact op met onze monteurs.

Noodgeval in s-Hertogenbosch?

Heeft u een verstopt doucheputje in s-Hertogenbosch? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De afmetingen van een doucheputje zijn erg klein. Dit maakt de afvoer van een doucheputje dan ook erg kwetsbaar. Vaak is er een rooster geplaatst over de afvoer van een doucheputje om vuil tegen te houden. Door dit roostertje wordt de kans aanzienlijk kleiner dat het doucheputje verstopt raakt. Toch komt het vaak voor dat een doucheputje alsnog verstopt raakt. Wij komen bijvoorbeeld geregeld bouwafval tegen in de afvoer. Tijdens het verbouwen of aanleggen van een nieuwe badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken waardoor kitresten of cement in de afvoer terecht komen. Dit hoopt zich op in de afvoer en leidt uiteindelijk tot een verstopt doucheputje.

Heeft u ook een verstopt doucheputje en heeft u geen idee wat de aanleiding is? Wij bezoeken u graag in s-Hertogenbosch voor een grondige inspectie. Wij bezitten over de juiste middelen en expertise om uw problemen direct te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in s-Hertogenbosch

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt en woont u in s-Hertogenbosch? Geen probleem! Een verstopt doucheputje brengt veel problemen met zich mee. Bel ons meteen, wij zijn het hele jaar door bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in s-Hertogenbosch

Loopt het water niet meer goed weg maar kunt u nog wel gebruik maken van uw douche? Het is dan toch aan te raden om professionals een kijkje te laten nemen. Vaak kan een kleine verstopping snel worden verholpen en erger voorkomen worden.

Riolering

Riool onder de loep in s-Hertogenbosch

Bent u woonachtig in s-Hertogenbosch en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Met onze moderne apparatuur kunnen wij het probleem eenvoudig achterhalen en snel voor u oplossen. Daarnaast kunnen wij ook een rioolinspectie uitvoeren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in s-Hertogenbosch en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in s-Hertogenbosch?

U hoeft zich geen zorgen te maken. Wij ontstoppen namelijk al meer dan 15 jaar doucheputjes. Bijna altijd kunnen verstoppingen gelijk opgelost worden. Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en zijn 24 uur per dag bereikbaar in s-Hertogenbosch.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in s-Hertogenbosch?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in s-Hertogenbosch te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit s-Hertogenbosch in.

Rioolontstopping

Onze diensten in s-Hertogenbosch

Heeft u momenteel te maken met een verstopt doucheputje? Zelf dit proberen op te lossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Wij komen graag naar u toe om u te helpen. Hieronder een kleine greep uit onze diensten, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! Wij komen graag bij u langs in s-Hertogenbosch.

Riool verstopt in s-Hertogenbosch? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in s-Hertogenbosch? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in s-Hertogenbosch? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen s-Hertogenbosch

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van doucheputjes in s-Hertogenbosch en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Doucheputje ontstoppen s-Hertogenbosch