Doucheputje ontstoppen Maasdonk

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Maasdonk.

Doucheputje ontstoppen Maasdonk

Water dat niet meer wegloopt uit de douche kan veel overlast met zich mee brengen. Meestal komt de verstopping door de resten van zeep en haren. Regioriool.nl zal uw doucheputje snel en vakkundig ontstoppen.

Wij hebben een snel groeiend team van vakspecialisten in Maasdonk. Daarom zijn wij de aangewezen partij voor het ontstoppen van uw doucheputje. Onze experts zijn al ruim 15 jaar actief in het vak en hebben al voor de grootste uitdagingen gestaan. Voor ons is het ontstoppen van een doucheputje een routineklus. We zijn 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en voor u het weet hebben wij onze koffer alweer ingepakt en is uw verstopping verholpen.

Heeft u last van een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Maasdonk? Twijfel niet en neem meteen contact op met onze monteurs.

Noodgeval in Maasdonk?

Heeft u een verstopt doucheputje en bent u woonachtig in Maasdonk? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Verschillende oorzaken van een verstopt doucheputje

De afmetingen van een doucheputje zijn erg klein. Dit maakt de afvoer van een doucheputje dan ook erg kwetsbaar. Om vuil tegen te houden is er vaak een rooster over de afvoer van een doucheputje geplaatst. Het roostertje maakt de kans dat het doucheputje verstopt raakt veel kleiner. Toch kan een doucheputje door verschillende oorzaken verstopt raken. Een achterliggende oorzaak hiervan is vaak bouwafval. Bij verbouwingen of het aanleggen van een nieuw badkamer wordt vaak vergeten het doucheputje af te dekken. Daardoor komen er kitresten of cementresten in de afvoer terecht. Uiteindelijk hoopt dit zich allemaal op in de afvoer en raakt het doucheputje verstopt.

Heeft u ook een verstopt doucheputje en heeft u geen idee wat de oorzaak is? Wij kunnen bij u in Maasdonk een grondige inspectie uitvoeren. We hebben de juiste tools en expertise in huis om direct uw problemen te verhelpen.

Regioriool.nl

Met spoed in Maasdonk

Moet uw doucheputje met spoed worden ontstopt en woont u in Maasdonk? Geen probleem! Een verstopt doucheputje brengt veel problemen met zich mee. Bel ons snel, wij zijn dag en nacht bereikbaar om uw doucheputje te ontstoppen.

ontstoppen-met-ploppers

Voorzorg in Maasdonk

Werkt uw douche nog wel, maar loopt het water niet meer goed door? Wij raden aan om tóch specialisten een kijkje te laten nemen. Door er op tijd bij te zijn voorkomt u grotere verstoppingen. Daarnaast is een kleine verstopping snel en gemakkelijk opgelost.

Riolering

Riool onder de loep in Maasdonk

Bent u woonachtig in Maasdonk en heeft u al een langere tijd last van verstoppingen? Wij kunnen dit met onze moderne apparatuur meteen oplossen voor u. Daarnaast kunnen wij ook een rioolinspectie uitvoeren om ergere verstoppingen te voorkomen.

Onze tips

Wilt u eerst zelf proberen om uw doucheputje te ontstoppen? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

  • Spoel soda en heet water door de afvoer
  • Gebruik baking soda en azijn om kalk op te lossen
  • Gebruik een rubberen plopper
  • Ontstop met een ontstoppingsveer
  • Ontstop het doucheputje met biologische ontstopper
  • Gebruik geen chemische middelen

Zelf een doucheputje ontstoppen gaat meestal niet zonder slag of stoot. U bent uren bezig, maar toch is er geen verbetering zichtbaar. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen Regioriool.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse in Maasdonk en hebben met onze speciale apparatuur uw probleem snel verholpen

Doucheputje verstopt in Maasdonk?

Maakt u zich niet druk. Onze professionals ontstoppen al ruim 15 jaar doucheputjes. Bijna altijd kunnen verstoppingen gelijk opgelost worden. Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag en wij zijn dag en nacht bereikbaar in Maasdonk.

Hoe voorkom ik een verstopping in mijn doucheputje in Maasdonk?

Wij hebben meerdere tips voor u opgesteld om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Lees hieronder wat u kan doen om een verstopping in Maasdonk te voorkomen.

1. Schoonmaken van het doucheputje

Haal elke keer na een douchebeurt de haren uit het putje. U kunt dit eventueel doen met een stukje keukenrol. Zo kan u gemakkelijk de haren en zeepresten uit het putje halen. De meest douches hebben een rooster of een doucheputje. Haal het roostertje eraf en verwijder alle haren en troep. Soms kan het ook helpen om de onderdelen van uw doucheputje schoon te maken. Hier kan veel troep in blijven hangen wat uiteindelijk in uw afvoer beland.

2. Doorspoelen van uw afvoer

Laat een paar keer per maand heet water door de afvoer lopen. Met heet water kunt u vaak uw leidingen al schoonspoelen. Resten wat aan de zijkant in de afvoer blijven plakken worden door dit hete water doorgespoeld. Wilt u het hevigere vuil doorspoelen? Gebruik dan soda en azijn. Spoel de soda en het azijn preventief door uw afvoer. Gebruik hierbij een flinke hand soda, een scheut schoonmaakazijn en heet water. Dit is hardnekkiger dan heet water alleen en het zorgt ervoor dat er veel minder troep in uw afvoer achterblijft. Als u dit één keer per maand doet kan dit veel ophopingen in uw afvoer voorkomen.

3. Plaats een filter

Plaats een filter op uw doucheputje. Door dit te doen blijven veel haren en zeepresten al in de filter hangen. Dit zorgt er dus voor dat ze nu in de filter zitten en niet in de afvoer. Zorg er wel voor dat u uw filter regelmatig leegt. Zo voorkomt u dat het alsnog ophoopt in uw afvoer.

4. Gebruik nooit chemische ontstoppingsproducten

Veel vloeibare ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Chemicaliën kunnen uw afvoer beschadigen en voor een chemische reactie zorgen. Spoel dus nooit chemische ontstoppingsproducten door uw afvoer. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer problemen.
Met deze tips maakt u de kans aanzienlijk kleiner dat uw doucheputje verstopt raakt. Is uw doucheputje toch verstopt geraakt? Schakel dan de professionals van Regioriool.nl uit Maasdonk in.

Rioolontstopping

Onze diensten in Maasdonk

Is uw doucheputje verstopt? Zelf dit proberen op te lossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze experts komen graag ter plaatse om u te helpen. Hieronder staat een beknopt overzicht van onze diensten in Maasdonk.

Riool verstopt in Maasdonk? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt in Maasdonk? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Maasdonk? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen doucheputje ontstoppen Maasdonk

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Als uw doucheputje verstopt is kunt u natuurlijk eerst proberen het putje zelf te ontstoppen. Lukt dat niet? Of wilt u uw handen er niet vuil aanmaken? Dan kunt het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Een professionele ontstoppingsdienst heeft de juiste kennis en materialen om uw doucheputje in één keer correct te ontstoppen.

Aan de kosten van het ontstoppen van een doucheputje valt geen standaard prijskaartje te hangen. Dit komt doordat alle verstoppingen anders zijn. Sommige verstoppingen duren bijvoorbeeld langer om te ontstoppen, omdat ze erger verstopt zijn dan een ander. Daarnaast rekent elk ontstoppingsbedrijf natuurlijk andere prijzen. Wat wij u wel kunnen vertellen is de tarieven die wij rekenen. Bij ons kost het ontstoppen van een doucheputje per 30 minuten arbeid €87,50 exclusief btw. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de deskundigen in Maasdonk voor het ontstoppen van doucheputjes. Ons doel is om altijd een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening te leveren.

Doucheputje ontstoppen Maasdonk