Bad ontstoppen Zederik

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Zederik.

Bad ontstoppen Zederik

De afvoer van uw bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en shampoo. U kunt dit zelf proberen op te lossen. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert helaas maar werkend voor een korte tijd.

Wij begrijpen als geen ander welke onaangename consequenties een verstopt bad met zich mee kan brengen. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw huis hangt. Regioriool.nl kan u hierbij helpen. Wij zijn snel ter plaatse waardoor wij in de meeste gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een spoedgeval en woont u in Zederik of heeft u vragen voor onze specialisten? Neem dan direct contact op door middel van het offerte formulier of door gebruik te maken van de bel knop.

Noodsituatie in Zederik?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Zederik.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huishouden komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer van het bad terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

U kunt aan verschillende typeringen merken dat de afvoer van uw bad verstopt is. Bij een minimale verstopping zal u waarnemen dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Bij een grote verstopping ontstaat er een blokkade waardoor het water in de badkuip blijft staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een vervelende geur in de badkamer. De geur is vaak heviger bij grote verstoppingen. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze experts uit Zederik.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een reeks aan oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit niet werkt, probeer het dan niet opnieuw. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopt bad? Of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u een helpende hand bieden als u zich in een noodsituatie bevindt. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elk probleem snel detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u een verstopt bad ook liever voorkomen dan laten ontstoppen? Neem dan op tijd contact op met onze deskundigen. Laat ons een preventieve controle uitvoeren. Vermijd hogere kosten en meer schade hierdoor. Onze vakspecialisten denken graag met u mee. Neem meteen contact op met onze professionals.

Bad verstopt in Zederik?

Lijkt het alsof het bad niet meer volledig leegloopt? Of hangt er een stinkende lucht in de badkamer? Meestal betekent dit dat u te maken heeft met een verstopping in uw bad. Neem gelijk contact op met de vakspecialisten van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Zoetermeer?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Zederik kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Zederik.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Zederik

Heeft u last van een verstopt bad? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze vakspecialisten komen u graag ter plaatse helpen. Hieronder ziet u een kleine greep van onze diensten. Heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen met onze vakspecialisten.

Riool verstopt in Zederik? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Zederik

Afvoer verstopt in Zederik? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Zederik? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Zederik

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

Voor het ontstoppen van een bad zijn wij de specialisten in Zederik. Bij ons kunt u altijd uitgaan van een vriendelijke, snelle en betrouwbare dienstverlening.

Bad ontstoppen Zederik