Bad ontstoppen Molenwaard

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Molenwaard.

Bad ontstoppen Molenwaard

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en badproducten. U kunt dit zelf proberen te verhelpen. Door het probleem zelf op te lossen zien wij vaak dat er schade ontstaat. Dit komt vaak doordat mensen langer doorgaan met ontstoppen dan goed is.

Wij begrijpen als geen ander welke consequenties een verstopt bad met zich mee kan brengen. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk uw badkamer niet meer gebruiken of er kan een vervelende rioollucht in uw woonomgeving hangen. Regioriool.nl schiet u graag te hulp. Wij zijn snel ter plaatse waardoor wij in de meeste gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in Molenwaard en bevindt u zich in een noodgeval of heeft u vragen voor onze professionals? Neem dan direct contact op door middel van het offerte formulier of door gebruik te maken van de bel knop.

Noodsituatie in Molenwaard?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Molenwaard.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huis komen er wel eens haren en shampoo in de afvoer van het bad terecht. Aan de binnenkant van de afvoer kunnen de haren en zeepresten gaan ophopen. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Een verstopping in de afvoer van een bad kunt u herkennen aan verschillende kenmerken. Bij een kleine verstopping zal u merken dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Bij sprake van een grotere verstopping blijft er vaak een laag water in uw badkuip staan. In de veel gevallen is er ook sprake van een vervelende geur in de badkamer. Vaak is de geur heftiger bij een grote verstopping. Ze zeggen ook wel des te groter de verstopping des te vervelender de rioollucht. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze vakmannen uit Molenwaard.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een paar oplossingen die u zelf kan proberen. U kunt het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit geen resultaat oplevert, herhaal deze handeling dan niet. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Bij alle noodsituaties kunnen wij u een helpende hand bieden. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u een verstopt bad ook liever voorkomen dan laten ontstoppen? Neem dan op tijd contact op met onze deskundigen. Wij komen graag uit voorzorg bij u langs in Molenwaard. Vermijd hogere kosten en meer schade hierdoor. Onze vakspecialisten geven u graag advies om toekomstige problemen te voorkomen. Maak gelijk een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze experts.

Bad verstopt in Molenwaard?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Dit duidt vaak op een verstopt bad. Neem snel contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Nederlek?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Molenwaard kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Molenwaard.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Molenwaard

Heeft u problemen met de afvoer van uw bad? U kan het zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het erger wordt. Onze vakspecialisten komen u graag ter plaatse helpen. Hieronder staan andere diensten weergegeven die wij in Molenwaard aanbieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust eens op! Wij komen graag bij u langs.

Riool verstopt in Molenwaard? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Molenwaard

Afvoer verstopt in Molenwaard? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Molenwaard? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Molenwaard

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

Voor het ontstoppen van een bad zijn wij de specialisten in Molenwaard. Bij ons kunt u altijd uitgaan van een vriendelijke, snelle en betrouwbare dienstverlening.

Bad ontstoppen Molenwaard