Bad ontstoppen Wormerland

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Wormerland.

Bad ontstoppen Wormerland

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en shampoo. Er zijn mogelijkheden om dit zelf te oplossen. Helaas werkt dit vaak maar voor een korte tijd en loopt u ook het risico schade aan te brengen.

Wij snappen volkomen dat de gevolgen van een verstopping in het bad niet plezant zijn. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw woning hangt. De professionals van Regioriool.nl helpen u graag. Onze specialisten zijn altijd pijlsnel op locatie waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een spoedgeval en woont u in Wormerland of heeft u vragen voor onze professionals? Neem dan contact op door te mailen, whatsappen of bellen.

Noodsituatie in Wormerland?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Wormerland.

Kenmerken van een verstopt bad

In elke woning komen er wel eens haren en shampoo in de afvoer van het bad terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Een verstopping in de afvoer van uw bad kunt u identificeren aan verschillende kenmerken. Indien er sprake is van een kleine verstopping is deze vaak te merken aan water dat slechter doorstroomt. Als er sprake is van een grotere verstopping blijft er vaak een laag water in uw badkuip staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een vervelende geur in de badkamer. Vaak is de geur heftiger bij een grotere verstopping. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze professionals uit Wormerland.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een paar oplossingen die u zelf kan proberen. Optie 1 is om het bad vol te laten lopen met heet water en het te combineren met een flinke scheut soda. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit niet werkt, is het niet raadzaam om het opnieuw te proberen. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u een helpende hand bieden als u zich in een noodsituatie bevindt. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elk probleem snel detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u een verstopt bad ook liever voorkomen dan laten ontstoppen? Zorg er dan voor dat u ruim op tijd contact opneemt met een ontstoppingsbedrijf. Wij komen graag uit voorzorg bij u langs in Wormerland. Op deze manier kunt u ergere schade en hogere kosten voorkomen. Wij helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Neem meteen contact op met onze experts.

Bad verstopt in Wormerland?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Helaas zijn dit de signalen van een verstopt bad. Neem gelijk contact op met de deskundigen van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Zaanstad?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Wormerland kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Wormerland.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Wormerland

Heeft u te maken met een verstopt bad? U kan het zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het erger wordt. Wij komen graag om uw verstopping op te lossen. Bent u benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden? Hieronder staat een beknopte weergave. Heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Riool verstopt in Wormerland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Wormerland

Afvoer verstopt in Wormerland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Wormerland? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Wormerland

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de experts voor het ontstoppen van een bad in Wormerland. Onze prioriteit is om altijd een vakkundige, betrouwbare en snelle dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Wormerland