Bad ontstoppen Oostzaan

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Oostzaan.

Bad ontstoppen Oostzaan

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en badproducten. U kunt dit zelf proberen te verhelpen. Helaas zien wij in de praktijk dat dit vaak maar voor een korte duur is. Soms wordt de schade zelfs erger dan het al was.

Onze experts snappen als geen ander dat een verstopt bad vervelende gevolgen met zich mee kan brengen. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw woning hangt. Regioriool.nl helpt u graag. Onze specialisten zijn altijd snel op locatie waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in Oostzaan en bevindt u zich in een noodgeval of heeft u vragen voor onze specialisten? Neem dan direct contact op door middel van het offerte formulier of door gebruik te maken van de bel knop.

Noodsituatie in Oostzaan?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Oostzaan.

Kenmerken van een verstopt bad

In elke woning komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer van het bad terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer blijven hangen. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Een verstopping in de afvoer van uw bad kunt u identificeren aan verschillende kenmerken. Bij een kleine verstopping zal u merken dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Indien er sprake is van een grotere verstopping blijft er vaak een laag water in uw badkuip staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een rioollucht in de badkamer. De geur is vaak heviger bij grote verstoppingen. Er wordt ook wel gezegd des te groter de verstopping des te vervelend de rioollucht. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze vakmannen uit Oostzaan.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een aantal methodes die u zelf kan proberen voor het ontstoppen van uw bad. De eerste optie is het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij te doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit niet werkt, is het niet raadzaam om het opnieuw te proberen. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Is uw bad verstopt of heeft u een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met alle noodsituaties. Met onze professionele apparatuur kan het probleem snel vastgelegd worden. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u ook niet een verstopping in het bad moeten laten ontstoppen? Zorg er dan voor dat u ruim op tijd contact opneemt met een ontstoppingsbedrijf. Laat dan een preventieve check uitvoeren. Op deze manier kunt u ergere schade en hogere kosten voorkomen. Onze vakspecialisten helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Maak gelijk een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze specialisten.

Bad verstopt in Oostzaan?

Merkt u dat het water in uw bad blijft staan? Of hangt er een vervelende geur in de badkamer? Helaas zijn dit de signalen van een verstopt bad. Neem snel contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Opmeer?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Oostzaan kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Oostzaan.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Oostzaan

Problemen met de afvoer in uw badkamer of is de riolering verstopt? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Onze professionals helpen u graag. Hieronder ziet u een kleine greep van onze diensten. Heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen met onze professionals.

Riool verstopt in Oostzaan? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Oostzaan

Afvoer verstopt in Oostzaan? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Oostzaan? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Oostzaan

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de specialisten uit Oostzaan voor het ontstoppen van een bad. Wij streven ernaar om altijd een snelle, betrouwbare en vriendelijke dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Oostzaan