Bad ontstoppen Wijk bij Duurstede

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Wijk bij Duurstede. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Wijk bij Duurstede

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en shampoo. Soms kunt u dit zelf oplossen. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert maar voor korte duur.

Onze experts snappen als geen ander dat een verstopping in het bad onaangename gevolgen met zich mee kan brengen. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk uw badkamer niet meer gebruiken of er kan een vervelende rioollucht in uw woonomgeving hangen. Regioriool.nl helpt u graag. Onze specialisten zijn altijd snel ter plaatse waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een spoedgeval en woont u in Wijk bij Duurstede of wilt u vrijblijvend contact met onze professionals? Neem dan contact op door te mailen, whatsappen of bellen.

Noodsituatie in Wijk bij Duurstede?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Wijk bij Duurstede.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huishouden komen er wel eens haren en zeep in de afvoer van het bad terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer blijven hangen. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Verstoppingen in de afvoer van een bad kunt u aan verschillende dingen herkennen. Bij een minimale verstopping zal u opmerken dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Als er sprake is van een grotere verstopping blijft er vaak een laag water in uw badkuip staan. In de veel gevallen is er ook sprake van een vervelende geur in de badkamer. In het algemeen geldt des te groter de verstopping des te vervelender de geur. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze monteurs uit Wijk bij Duurstede.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

U kunt met meerdere methodes proberen om zelf de verstopping in uw bad te verhelpen. Wat u als eerst kunt proberen is uw bad vol laten lopen met heet water en vervolgens er een flinke scheut soda bij te gooien. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit niet werkt, is het niet verstandig om dit opnieuw te proberen. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met verschillende noodsituaties. Wij beschikken over professionele apparatuur waar wij het probleem snel mee kunnen detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Uiteraard voorkomt u een verstopt bad liever dan u het moet laten ontstoppen. Zorg er dan voor dat u ruim op tijd contact opneemt met een ontstoppingsbedrijf. Wij komen graag uit voorzorg bij u langs in Wijk bij Duurstede. Wanneer wij op tijd het probleem kunnen verhelpen voorkomt u schade aan uw riool en houdt u onnodige hoge kosten buiten de deur. Onze deskundigen geven u graag advies om toekomstige problemen te voorkomen. Maak gelijk een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze deskundigen.

Bad verstopt in Wijk bij Duurstede?

Lijkt het alsof het bad niet meer volledig leegloopt? Of hangt er een vervelende lucht in de badkamer? Vaak wijst dit op een verstopt bad. Neem meteen contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Woerden?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Wijk bij Duurstede kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Wijk bij Duurstede.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Wijk bij Duurstede

Heeft u problemen met de afvoer van uw bad? Het kan erg lastig zijn om dit zelf op te lossen. Wij zien ook regelmatig dat dit met de verkeerde middelen gebeurt. Wij komen graag om uw verstopping te verhelpen. Hieronder ziet u een kleine greep van onze diensten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze vakspecialisten.

Riool verstopt in Wijk bij Duurstede? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Wijk bij Duurstede

Afvoer verstopt in Wijk bij Duurstede? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Wijk bij Duurstede? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Wijk bij Duurstede

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Wijk bij Duurstede in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Voor het ontstoppen van een bad zijn wij de experts in Wijk bij Duurstede. Bij ons kunt u altijd uitgaan van een vriendelijke, snelle en betrouwbare dienstverlening.

Bad ontstoppen Wijk bij Duurstede