Bad ontstoppen Sliedrecht

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Sliedrecht.

Bad ontstoppen Sliedrecht

Een afvoer van een bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en zeep. U kunt dit zelf proberen te verhelpen. Door het probleem zelf op te lossen zien wij vaak dat er schade ontstaat. Dit komt vaak doordat mensen langer doorgaan met ontstoppen dan goed is.

Wij begrijpen als geen ander welke vervelende gevolgen een verstopt bad met zich mee kan brengen. Deze gevolgen kunnen bijvoorbeeld een vervelende rioollucht in uw woning zijn, maar het kan ook zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken. Regioriool.nl kan al uw verstoppingsproblemen oplossen. Onze specialisten zijn altijd pijlsnel op locatie waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in Sliedrecht en bevindt u zich in een noodgeval of heeft u vragen voor onze experts? Neem dan direct contact op door middel van het offerte formulier of door gebruik te maken van de bel knop.

Noodsituatie in Sliedrecht?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Sliedrecht.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huis komen er wel eens haren en zeep in de afvoer van het bad terecht. Aan de binnenkant van de afvoer kunnen de haren en zeepresten gaan ophopen. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Verstoppingen in de afvoer van een bad kunt u aan verschillende dingen herkennen. Bij een minimale verstopping zal u merken dat het water slechter wordt afgevoerd dan normaal. Bij een grote verstopping ontstaat er een blokkade waardoor het water in de badkuip blijft staan. Bij verstoppingen in een bad hangt er ook vaak een vervelende geur in de ruimte. Vaak is de geur heftiger bij een grotere verstopping. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze ervaren monteurs uit Sliedrecht.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

U kunt met een aantal methodes proberen om zelf de verstopping in uw bad te verhelpen. U kunt het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Als dit niet werkt, probeer het dan niet opnieuw. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopt bad? Of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met verschillende noodsituaties. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elk probleem snel detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Uiteraard voorkomt u een verstopt bad liever dan u het moet laten ontstoppen. Neem dan tijdig contact op met de vakspecialisten van Regioriool.nl. Laat dan een preventieve check uitvoeren. Vermijd hogere kosten en meer schade hierdoor. Onze vakspecialisten helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Neem gelijk contact op met onze experts.

Bad verstopt in Sliedrecht?

Vloeit het water in uw bad niet meer goed weg? Of hangt er een onaangename lucht in de badkamer? Helaas kan dit duiden op een verstopt bad. Neem meteen contact op met Regioriool.nl voordat de verstopping groter wordt.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Spijkenisse?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Sliedrecht kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Sliedrecht.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Sliedrecht

Is uw bad verstopt? U kan het zelf proberen op te lossen, maar u loopt wel het risico dat het erger wordt. Onze vakspecialisten komen u graag op locatie helpen. Kijk hieronder voor welke andere diensten wij nog meer in Sliedrecht aanbieden. Heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen met onze deskundigen.

Riool verstopt in Sliedrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Sliedrecht

Afvoer verstopt in Sliedrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Sliedrecht? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Sliedrecht

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn de professionals uit Sliedrecht voor het ontstoppen van een bad. Wij streven ernaar om altijd een snelle, betrouwbare en vriendelijke dienstverlening te leveren.

Bad ontstoppen Sliedrecht