Bad ontstoppen Krimpen aan den IJssel

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Krimpen aan den IJssel. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen Krimpen aan den IJssel

De afvoer van uw bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en shampoo. Soms is het mogelijk om dit probleem zelf te verhelpen met een plopper. Helaas zien wij in de praktijk dat dit vaak maar voor een korte duur is. Soms wordt de schade zelfs erger dan het al was.

Onze experts snappen als geen ander dat een verstopt bad vervelende gevolgen met zich mee kan brengen. Het kan zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken of er een vervelende rioollucht in uw huis hangt. De experts van Regioriool.nl helpen u graag. Wij zijn snel op locatie waardoor wij veel gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in Krimpen aan den IJssel en bevindt u zich in een noodgeval of heeft u vragen voor onze professionals? Neem dan contact op door te mailen, whatsappen of bellen.

Noodsituatie in Krimpen aan den IJssel?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Krimpen aan den IJssel.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk bad komen er wel eens haren en restjes van bruisballen in de afvoer terecht. Aan de binnenkant van deze afvoer kunnen de haren dan vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Een verstopping in de afvoer van uw bad kunt u identificeren aan verschillende kenmerken. Bij een kleine verstopping zal u waarnemen dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Als er sprake is van een grotere verstopping blijft er vaak een laag water in uw badkuip staan. In de veel gevallen is er ook sprake van een vervelende geur in de badkamer. De rioollucht is vaak heviger bij grote verstoppingen. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze ervaren monteurs uit Krimpen aan den IJssel.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

U kunt met meerdere methodes proberen om zelf de verstopping in uw bad te verhelpen. De eerste optie is het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij te doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Indien dit niet effectief is, probeer het dan niet opnieuw. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopping in uw bad of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met diverse noodsituaties. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elk probleem snel detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Uiteraard voorkomt u een verstopt bad liever dan u het moet laten ontstoppen. Neem dan op tijd contact op met onze deskundigen. Wij komen graag uit voorzorg bij u langs in Krimpen aan den IJssel. Hoge kosten kunnen voorkomen worden door op tijd bij een beginnende verstopping te zijn. Onze experts helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Maak direct een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze vakspecialisten.

Bad verstopt in Krimpen aan den IJssel?

Loopt uw bad niet meer leeg? Of hangt er een nare geur in de badkamer? Dit duidt vaak op een verstopt bad. Neem gelijk contact op met de specialisten van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Lansingerland?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Krimpen aan den IJssel kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Krimpen aan den IJssel.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Krimpen aan den IJssel

Heeft u te maken met een verstopt bad? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Wij komen graag om uw verstopping op te lossen. Hieronder ziet u een kleine greep van onze diensten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze deskundigen.

Riool verstopt in Krimpen aan den IJssel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Krimpen aan den IJssel

Afvoer verstopt in Krimpen aan den IJssel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Krimpen aan den IJssel? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Krimpen aan den IJssel

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit Krimpen aan den IJssel in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Voor het ontstoppen van een bad zijn wij de vakspecialisten in Krimpen aan den IJssel. Bij ons kunt u altijd uitgaan van een vriendelijke, snelle en betrouwbare dienstverlening.

Bad ontstoppen Krimpen aan den IJssel