Bad ontstoppen De Bilt

Schakel ons in en profiteer van voordelige voorrijkosten. Dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in De Bilt. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bad ontstoppen De Bilt

De afvoer van uw bad kan verstopt raken door de combinatie van haren en zeep. U kunt dit probleem proberen op te lossen met huis-tuin-en-keuken middelen. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert helaas maar werkend voor een korte tijd.

Wij snappen volkomen dat de gevolgen van een verstopping in het bad niet plezant zijn. Deze gevolgen kunnen bijvoorbeeld een vervelende rioollucht in uw woning zijn, maar het kan ook zijn dat u uw badkamer tijdelijk niet meer kan gebruiken. De specialisten van Regioriool.nl helpen u graag. Wij zijn snel op locatie waardoor wij veel gevallen schade en/of lekkages kunnen voorkomen.

Woont u in De Bilt en bevindt u zich in een noodgeval of heeft u vragen voor onze specialisten? Neem, dan contact op door middel van de knop hieronder of vul het offerte formulier in.

Noodsituatie in De Bilt?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in De Bilt.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huis komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer van het bad terecht. Aan de binnenkant van deze afvoer kunnen de haren dan vast gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de afvoer van het bad.

Een verstopping in de afvoer van uw bad kunt u identificeren aan verschillende kenmerken. Bij een minimale verstopping zal u merken dat het water minder goed wordt afgevoerd dan normaal. Bij sprake van een grotere verstopping blijft er vaak een laag water in uw badkuip staan. Vaak hangt er bij verstoppingen in een bad ook een vervelende geur in de badkamer. In het algemeen geldt des te groter de verstopping des te vervelender de geur. Merkt u dat het water niet meer vloeiend wegloopt? Of dat er een laagje water in de badkuip blijft staan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met onze specialisten uit De Bilt.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn een aantal methodes die u zelf kan proberen voor het ontstoppen van uw bad. Wat u als eerst kunt proberen is uw bad vol laten lopen met heet water en vervolgens er een flinke scheut soda bij te gooien. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Mocht dit niet werken, probeer het dan niet nogmaals. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Heeft u een verstopt bad? Of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Wij kunnen u helpen met diverse noodsituaties. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elk probleem snel detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Wilt u een verstopt bad ook liever voorkomen dan laten ontstoppen? Neem dan tijdig contact op met de experts van Regioriool.nl. Een preventieve controle kan veel voordelen opleveren. Door op tijd bij het probleem te zijn kunnen hoge kosten voorkomen worden. Onze vakspecialisten helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Neem meteen contact op met onze professionals.

Bad verstopt in De Bilt?

Lijkt het alsof het bad niet meer volledig leegloopt? Of hangt er een stinkende lucht in de badkamer? Dit duidt vaak op een verstopt bad. Neem snel contact op met de vakspecialisten van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in De Ronde Venen?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in De Bilt kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit De Bilt.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in De Bilt

Heeft u te maken met een verstopt bad? Dit zelf oplossen is een flinke klus en gebeurt vaak met de verkeerde middelen. Wij komen graag om uw verstopping te verhelpen. Hieronder staan andere diensten weergegeven die wij in De Bilt aanbieden. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze vakspecialisten.

Riool verstopt in De Bilt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen De Bilt

Afvoer verstopt in De Bilt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in De Bilt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen De Bilt

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Bij Regioriool.nl kunt u altijd rekenen op voordelige voorrijkosten.

U kunt dit zeker zelf proberen, wel maakt de ligging van de afvoer bij een bad het ingewikkelder dan de andere sanitaire voorzieningen. U kunt het proberen met een plopper, of heet water en soda. Mocht dit niet lukken? Schakel dan een specialist uit De Bilt in. Als u namelijk te lang zelf doorgaat kan er ergere schade ontstaan.
Een verstopping in het bad ontstaat voornamelijk door haren en zeepresten die in de afvoer terecht zijn gekomen. Deze zijn in de afvoer blijven hangen en hebben uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.
Regelmatig het bad schoonmaken en het afvoerputje legen kan er voor zorgen dat uw bad minder snel verstopt raakt. Een afvoerputje met kleine gaten is ook altijd aan te raden, omdat er dan minder restjes door kunnen lopen in de afvoer van het bad. Daarnaast kunt u uiteraard de afvoer van uw bad preventief laten reinigen.

Contact opnemen?

Voor het ontstoppen van een bad zijn wij de deskundigen in De Bilt. Bij ons kunt u altijd uitgaan van een vriendelijke, snelle en betrouwbare dienstverlening.

Bad ontstoppen De Bilt