Bad ontstoppen Baarn

Voorrijkosten en 30 minuten arbeid vanaf €87,50 ex btw., dit geldt voor alle ontstoppingswerkzaamheden in de badkamer in Baarn.

Bad ontstoppen Baarn

Door haren en zeep die in de afvoer terecht komen kan een verstopping ontstaan. Soms kunt u dit zelf oplossen. Soms zijn de oplossingen die u zelf probeert maar voor korte duur.

Wij begrijpen als geen ander welke vervelende consequenties een verstopt bad met zich mee kan brengen. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk uw badkamer niet meer gebruiken of er kan een onaangename rioollucht in uw woonomgeving hangen. De deskundige monteurs van Regioriool.nl schieten u graag te hulp. Onze specialisten zijn altijd pijlsnel op locatie waardoor wij vaak schade en lekkages kunnen voorkomen.

Bevindt u zich in een spoedgeval en woont u in Baarn of wilt u vrijblijvend contact met onze monteurs? Neem dan direct contact op door middel van het offerte formulier of door gebruik te maken van de bel knop.

Noodsituatie in Baarn?

Bevindt u zich in een noodsituatie? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar in Baarn.

Kenmerken van een verstopt bad

In elk huishouden komen er wel eens haren en zeepresten in de afvoer van het bad terecht. De resten van deze producten kunnen dan aan de binnenkant van de afvoer op gaan hopen. Deze ophoping kan voor een verstopping zorgen.

U kunt aan verschillende kenmerken merken dat de afvoer van uw bad verstopt is. Bij sprake van een minimale verstopping is deze vaak te merken aan water dat minder goed doorstroomt. Bij een grotere verstopping zal er een laag water in uw badkuip blijven staan. Bij verstoppingen in een bad hangt er ook vaak een vervelende geur in de ruimte. De geur is vaak heviger bij grote verstoppingen. Merkt u dat uw water niet meer vloeiend wegloopt? Twijfel dan niet en neem contact op met onze professionals uit Baarn.

Regioriool.nl

Oorzaken verstopt bad

De meest voorkomende redenen voor een verstopte badafvoer zijn:

  • Haar
  • Badolie
  • Badschuim/Zeep
  • Shampoo
  • Crèmespoeling
Ontstoppen

Zelf oplossen?

Er zijn meerdere methodes die u zelf kan proberen voor het ontstoppen van uw bad. U kunt het bad vol laten lopen met heet water en er een flinke scheut soda bij doen. Met de plopper duwt u dit mengsel door de afvoer waardoor een kleine verstopping los kan raken. Mocht deze methode falen, probeer het dan niet nogmaals. Uw afvoer kan daar beschadigd van raken. Schakel de hulp in van Regioriool.nl.

Riolering

Professionele Hulp

Is uw bad verstopt of heeft u een andere noodsituatie? Wij kunnen u een helpende hand bieden als u zich in een noodsituatie bevindt. Met onze professionele apparatuur kunnen wij elk probleem snel detecteren. Hierdoor kunnen wij dit probleem ook weer direct verhelpen.

Voorkomen is beter dan ontstoppen!

Uiteraard voorkomt u een verstopt bad liever dan u het moet laten ontstoppen. Zorg er dan voor dat u ruim op tijd contact opneemt met een ontstoppingsbedrijf. Een preventieve controle kan veel voordelen opleveren. Door op tijd bij het probleem te zijn kunnen hoge kosten voorkomen worden. Wij helpen u graag om toekomstige problemen te voorkomen. Maak meteen een afspraak, vraag een offerte aan of bel met onze deskundigen.

Bad verstopt in Baarn?

Vloeit het water in uw bad niet meer goed weg? Of hangt er een onaangename lucht in de badkamer? Helaas zijn dit de signalen van een verstopt bad. Neem snel contact op met de experts van Regioriool.nl en voorkom een ergere verstopping.

Hoe kan u een verstopping in het bad voorkomen in Bunnik?

Verstoppingen in het bad zijn uiteraard enorm vervelend. Het bad kan niet meer gebruikt worden en er hangt waarschijnlijk een vervelende lucht in de badkamer. Deze situatie wilt u natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u verstoppingen in het bad in Baarn kan voorkomen.

1. Het afvoerputje

Afvoerputjes met grote gaten kunnen veel vuil doorlaten, dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij de meeste ligbaden is het mogelijk om een afvoerzeefje te kopen. Deze kunt u boven het afvoerputje leggen. Dit zeefje houd vuil en haren tegen, waardoor de kans op verstoppingen aanzienlijk kleiner wordt. Moet u nog een bad laten aanleggen? Kies dan voor een afvoerputje met kleine gaten. Zo maakt u de kans al flink kleiner dat uw nieuwe bad verstopt raakt.

2. Bad schoonmaken

Nadat u in bad bent geweest kan er veel vuil in het bad blijven hangen. Dit vuil kan bijvoorbeeld shampoo, haren, zeep of stukjes die van het speelgoed afgebroken zijn. Al deze dingen kunnen in uw afvoer terecht komen. Als u dit wilt voorkomen is het belangrijk dat u uw bad regelmatig schoonmaakt. Zo haalt u de vuile deeltjes uit het bad en kunnen ze niet meer in de afvoer terecht komen. Als u het bad gaat schoonmaken vergeet dan niet het afvoerputje. Aan het afvoerputje kunnen veel haren en andere zeepresten blijven hangen. Door deze goed schoon te maken voorkomt u dat dit vuil in de afvoer van het bad terecht komt.

3. Preventief reinigen

Als u uw afvoer preventief wilt reinigen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Spoel de afvoer van uw bad dan door met heet water. Als u een sterker middel wilt dan kan u heet water combineren met soda. Soda kan hardnekkiger vuil weghalen. Wij raden dit aan om minstens één keer per maand te doen. Zo houdt u uw afvoer preventief schoon en is de kans op verstoppingen in de toekomst kleiner.

4. Chemische ontstoppers

Misschien ziet u wel eens reclames van chemische ontstoppers? Echter veroorzaakt dit vaak meer schade dan dat het oplost. De chemische ontstoppers tasten vaak de afvoer aan, waardoor de verstoppingsproblemen erger kunnen worden.
Is er ondanks alle voorzorgmaatregelen toch een verstopping in de afvoer van uw bad ontstaan? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Vaak is door de ligging van de afvoeren bij een bad het zelf ontstoppen van een bad erg lastig. Daarom raden wij aan contact op te nemen met een expert. Wij van Regioriool.nl helpen u graag met het ontstoppen van uw bad. Aarzel niet en neem contact op met onze experts uit Baarn.

Rioolontstopping

Een greep uit onze diensten in Baarn

Heeft u problemen met de afvoer van uw bad? Het zelf oplossen van een verstopping is geen eenvoudige klus. Wij komen u graag ter plaatse helpen. Kijk hieronder voor welke andere diensten wij nog meer in Baarn aanbieden. Heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen met onze deskundigen.

Riool verstopt in Baarn? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer ontstoppen Baarn

Afvoer verstopt in Baarn? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt in Baarn? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen bad ontstoppen Baarn

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts.

Bij een verstopping in het bad raden wij vaak aan om gelijk een expert in te schakelen. Een bad zelf ontstoppen kan namelijk erg lastig zijn. Dit heeft te maken met de ligging van de afvoeren bij het bad. Wilt u het toch zelf proberen? Dat kan dat natuurlijk ook. Maar lukt het ontstoppen dan niet? Ga dan niet te lang door met de poging tot het ontstoppen van het bad. Als u namelijk te lang door gaat kan er meer schade ontstaan. De verstandigste optie is om dan een professionele loodgieter in te schakelen.

De kosten voor het ontstoppen van een bad zijn afhankelijk van de ernst en de grootte van de verstopping. Hoe erger de verstopping hoe meer tijd het vaak kost om het bad te ontstoppen. Als u uw bad laat ontstoppen bij Regioriool.nl, dan zijn de kosten €87,50 exclusief btw per 30 minuten arbeid. Dit geldt overigens voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw badkamer.

Contact opnemen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van een bad en streven naar een snelle, vakkundige en betrouwbare dienstverlening in Baarn.

Bad ontstoppen Baarn