Rioolreiniging Vianen

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid al vanaf €85,- ex. Btw.

Rioolreiniging Vianen

Wilt u overlast van een verstopt riool voorkomen? Wij adviseren u minimaal tweemaal per jaar preventief uw  riool te laten reinigen om verstopping te voorkomen. Regio Riool kan de rioolreiniging efficiënt uitvoeren door gebruik te maken van moderne apparatuur. We staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar, hierdoor kunnen wij altijd langskomen op het moment dat u het beste uitkomt.

Regio Riool is specialist in het ontstoppen, aanleggen, reinigen en repareren van riolen. Ons ontstoppingsbedrijf beschikt over een groeiend team van enthousiaste specialisten die graag de handen voor u uit de mouwen steken. Vaklieden die graag met kun handen werken en doelgericht te werk gaan. Ons moderne materieel zorgt ervoor dat uw probleem snel verholpen is of in geval van rioolreiniging wordt voorkomen.

Noodgeval in Vianen?

Bel ons direct op! We zijn 24/7 beschikbaar voor noodsituaties.

Preventieve rioolreiniging en inspectie in Vianen

Eén van onze diensten is het preventief reinigen en/of controleren van uw riolering. Dit bieden wij aan om hoge kosten bij een daadwerkelijke verstopping te voorkomen. Graag stellen wij een periodiek riool reinigingsplan met u op om ervoor te zorgen dat riool problemen uit blijven.

Jaren dertig woningen worden populairder en worden steeds meer aan jongere verkocht. Er vind vaak een gehele verbouwing plaats waar het gehele budget in wordt gestoken. Echter vergeet men hier vaak het onderhoud aan het riool. Zeker in oudere woningen zien wij vaak roestvorming in metalen leidingen en verzakkingen onder de grond. Gaat u verhuizen of verbouwen? Wij voeren graag een grondige riool controle voor u uit om rioolproblemen in de toekomst te voorkomen.

regioriool

Voor bedrijven

Last van terugkomende riool verstoppingen? Laat ons preventief en periodiek uw riool reinigen. Voorkom verstoppingen en vervelende rioolluchten in uw werkomgeving.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Periodieke controle

Graag maken wij met u de afspraak tweemaal per jaar langs te komen om uw riool grondig te reinigen. Voorkom groot onderhoud en hoge kosten.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

24/7 topservice

Regio Riool levert gegarandeerd de beste service voor uw riool. We zijn een zeer ervaren bedrijf met moderne materialen. Ontstoppen, inspecteren of reinigen van uw riool is voor ons een routineklus.

Waarom ontstoppen als u dit kunt voorkomen

Door minimaal twee keer per jaar uw riool te laten reinigen door Regio Riool kunt u verstopping voorkomen. Na verloop van tijd raken alle riolen vervuild wat kan leiden tot verstopping wanneer u deze niet geregeld laat reinigen. Dagelijks spoelt u meermaals het toilet door, gaan er zeepresten door het doucheputje en komen er via de gootsteen etensresten in het riool. Regioriool biedt de oplossing voor het voorkomen van een verstopt riool! Maak een afspraak met onze klantenservice voor het periodiek reinigen van uw riool en voorkom grote verstoppingen en hoge kosten.

Riool laten reinigen?

Onze diensten in Vianen

Hieronder een greep uit onze diensten bij u in de regio.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Rioolreiniging Vianen