Rioolinspectie Purmerend

Voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid al vanaf €85,- ex btw.

Rioolinspectie Purmerend

Uw riool laten inspecteren? Heeft u al langere tijd last van verstoppingen of een vervelende rioollucht in uw woning? Schakel de hulp in van Regioriool.nl. Wij kunnen uw riool grondig inspecteren op verstoppingen, breuken of andere mankementen. Wij maken gebruik van geavanceerde riool camera’s waarmee we breuken of verstoppingen in uw riool kunnen aantonen of uitsluiten. In de meeste gevallen kunnen onze specialisten aan de hand van zo’n inspectie de riolering direct repareren, zo kunnen we onnodig hoge kosten voorkomen.

Wilt u uw riool laten inspecteren of heeft u al een langere tijd last van een verstopping in uw riool? Kom in contact met onze monteurs middels de onderstaande knoppen.

Noodgeval in Purmerend?

In geval van nood zijn onze monteurs 24/7 bereikbaar.

Rioolinspectie: uw riool onder de loep in Purmerend

Last van terugkerende verstoppingen, onaangename geuren vanuit uw toilet, douche of wasbak? De meeste problemen zijn zonder speciale materialen lastig te detecteren. Wij brengen de staat van uw riool in kaart met onze moderne apparatuur. We maken gebruik van speciale rioolcamera’s die de staat van uw riool van binnenuit kunnen vaststellen en problemen kunnen opsporen. U ontvangt van onze specialisten een digitaal rapport met de beelden waarop is te zien waar het probleem zich voordoet. Na het opstellen van een plan van aanpak werken we vakkundig toe naar de beste oplossing.

regioriool

Voor bedrijven

Als ondernemer heeft u vaak te maken met personeel of klanten over de vloer. U zit niet te wachten op een verstopt toilet of een onaangename geur in de werkomgeving. Regio Riool komt periodiek bij u langs voor een grondige rioolinspectie en voorkomt overlast van het riool.

thumb__625_625_0_0_auto

Rioolcamera’s

Met moderne en geavanceerde rioolcamera’s is het voor onze monteurs een eenvoudige klus het probleem in uw riool vast te stellen. We hebben de verstopping snel achterhaald en kunnen direct voor u aan de slag!

regioriool-specialisten

24/7 service

Wij inspecteren, ontstoppen en repareren uw riool 24 uur per dag en 365 dagen van het jaar. Voor spoedgevallen kunt u terecht bij onze monteurs van de 24 uur service. Ook s ’nachts staan wij klaar voor uw noodgeval.

Inspecteren voorkomt repareren

Loopt het water van uw toilet langzaam weg of komt er een onaangename geur uit uw doucheputje? De kans is groot dat uw riool is verstopt of dat er een beschadiging zit onder de grond. Neem contact op met de monteurs van Regio Riool voor een rioolinspectie voordat grotere problemen zich voordoen. Wij inspecteren uw riool (indien gewenst periodiek) om verstoppingen of beschadigingen aan uw riool te voorkomen. Met deze service zorgen wij ervoor dat voor u de kosten gedrukt blijven en voorkomen we overlast van een verstopt of beschadigd riool.

Onze service in Purmerend

Problemen met uw riool, toilet, afvoer of douche? Zelf proberen is een tijdrovende klus dat niet altijd zal leiden tot de oplossing van het probleem. Wij komen graag ter plaatse voor een rioolinspectie. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten bij u in de regio die wij aanbieden naast een rioolinspectie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel direct met onze klantenservice.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Rioolinspectie Purmerend