Riool ontstoppen Tilburg

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Tilburg

Woont u in Tilburg en is uw riool verstopt? Ons riool ontstoppingsbedrijf schiet u te hulp. De vriendelijke medewerkers van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Tilburg verstopt is geraakt. Wij garanderen u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen kunt u rekenen op passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons iedere dag van het jaar bereiken voor noodsituaties. Een verstopt riool in Tilburg? Neem vrijblijvend contact op met Regioriool.

Er zijn meerdere mogelijke manieren te bedenken hoe uw riool in Tilburg verstopt is geraakt. Overmatig gebruik van toiletpapier of verstopte etensresten. Inmiddels heeft ons bedrijf al meerdere jaren ervaring in veel verschillende rioolverstoppingen, die wij allemaal succesvol hebben opgelost. Heeft u met spoed hulp nodig? Neem direct contact op, We lossen graag up rioolproblemen voor u op.

Noodsituatie?

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel direct!

Veel voorkomende rioolverstoppingen in Tilburg

In de afgelopen jaren zijn we veel verschillende rioolproblemen tegengekomen, de ene nog hardnekkiger dan de ander. Voor ons professionele ontstoppingsbedrijf in Tilburg is geen uitdaging te groot en weten we ook uw probleem snel en efficiënt te verhelpen.

We lopen dagelijks tegen verschillende uitdagingen aan. De meest voorkomende zijn: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Ervaart u overlast van één van deze problemen?, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Neem gerust contact op, We staan altijd klaar voor uw vragen.

regioriool

Voor bedrijven

Komen er dagelijks klanten over de vloer? Dan kunt u geen verstopt toilet of stinkend riool gebruiken. Ook staan wij 24/7 klaar voor uw bedrijf.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering aanleggen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riool in Tilburg, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Grondige riool controle

Langdurig last van een verstopt riool in Tilburg, of last van vervelende geuren? Ook kunnen wij uw riolering inspecteren.

Probleem oplossen bij de kern

Uw riolering verstopt, loopt het water niet meer makkelijk weg maar vindt u het nog niet nodig om Regioriool in Tilburg in de arm te nemen? Wij adviseren u tóch contact op te nemen met één van onze adviseurs. Vaak kunnen we in dit soort situaties een grote ontstopping voorkomen wanneer we tijdig het probleem verhelpen. We kunnen u te allen tijden voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bellen voor spoed diensten of riool verstoppingen in Tilburg, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze adviseurs.

Neem contact op bij een verstopt riool in Tilburg

Een aantal van onze diensten

Problemen met uw riool of afvoer in Tilburg? Zelf proberen is een flinke klus en brengt meerdere risico’s met zich mee voor u en uw riolering. Neem voordat het te laat is contact op met onze adviseurs, we verhelpen graag uw probleem! Hieronder een greep uit onze dagelijkse werkzaamheden.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Tilburg

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Tilburg.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Tilburg