Riool ontstoppen Maassluis

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Maassluis

een riool ontstoppingsbedrijf nodig in Maassluis? Ons riool ontstoppingsbedrijf lost graag uw riool probleem op. De professionals van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Maassluis verstopt is geraakt. Wij garanderen u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen kunt u rekenen op passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons 365 dagen in het jaar bereiken voor spoedreparaties. Een verstopte riolering in Maassluis? Neem gerust contact op met Regioriool.

Er zijn tientallen manieren mogelijk waarop uw riool in Maassluis verstopt is geraakt. Overmatig gebruik van toiletpapier of verstopte etensresten. Inmiddels hebben wij als rioolbedrijf in Maassluis al velen jaren ervaring in in het oplossen van verschillende problemen, die wij allemaal succesvol hebben opgelost. Heeft op korte termijn een riooldienst nodig? Neem direct contact op, we helpen u graag en zijn snel ter plaatsen.

Noodsituatie?

Heeft u direct hulp nodig in een spoedsituatie? Bel direct!

Veel voorkomende rioolverstoppingen in Maassluis

In de afgelopen vijftien jaar zijn wij als ontstoppingsbedrijf vele diverse riool verstoppingen tegengekomen, de ene nog groter dan de ander. Voor ons professionele ontstoppingsbedrijf in Maassluis is geen uitdaging te groot en zullen we ook uw rioolverstopping snel en efficiënt op te lossen.

We komen dagelijks diverse oorzaken van verstopte rioleringen tegen in Maassluis. De problemen die wij het meest tegenkomen zijn: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Doet één van deze problemen zich bij u voor, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Vraag een vrijblijvende offerte aan, We geven u graag wat tips.

regioriool

Voor bedrijven

Werkt u voor klanten en heeft u personeel rondlopen? Dan zit u niet te wachten op vervelende rioolgeuren of een verstopt toilet. Ook voor ondernemers staan wij 24/7 klaar.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riool vernieuwen

Uw riool ontstoppen in Maassluis is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Uw reiolering controleren

Langdurig last van een verstopt riool in Maassluis, of last van vervelende geuren? Wij kunnen uw riolering grondig inspecteren.

Voorkom grotere verstoppingen

Een verstopt riool, Overstroomt uw gootsteen bijna maar vindt u het nog niet nodig om Regioriool in Maassluis in te schakelen? Wij vragen u tóch contact op te nemen met één van onze adviseurs. In de meeste soortgelijke situaties kunnen we een grote ontstopping voorkomen wanneer we tijdig het probleem vaststellen. We kunnen u vrijblijvend voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bellen voor spoed reparaties of riool verstoppingen in Maassluis, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze adviseurs.

Direct contact bij een verstopt riool in Maassluis

Een greep uit onze diensten

Problemen met uw riool of afvoer in Maassluis? Zelf proberen kost u veel tijd, is zwaar werk en brengt tientallen risico’s met zich mee voor u en uw riolering in Maassluis. Neem tijdig contact op met onze experts, we helpen u graag! Hieronder een greep uit onze dagelijkse werkzaamheden.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Maassluis

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Maassluis.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Maassluis