Riool ontstoppen Lisse

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Lisse

Woont u in Lisse en is uw riool verstopt? Ons riool ontstoppingsbedrijf is u graag van dienst. De vriendelijke medewerkers van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Lisse verstopt is geraakt. Wij beloven u de beste service en staan 24/7 klaar voor uw verstopte riool in Lisse. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons 365 dagen in het jaar bereiken voor spoedreparaties. Een verstopte riolering in Lisse? Neem vrijblijvend contact op met Regioriool.

Er zijn meerdere mogelijke manieren te bedenken hoe uw riool in Lisse verstopt is geraakt. Overmatig gebruik van toiletpapier of etensresten die zijn vast komen te zitten. Inmiddels heeft ons bedrijf al velen jaren ervaring in veel verschillende rioolverstoppingen, die wij ieder succesvol hebben verholpen. Heeft u een noodsituatie? U kunt is direct bellen, we helpen u graag en zijn snel ter plaatsen.

Spoedig hulp nodig?

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel direct!

Tegen deze rioolproblemen lopen wij geregeld aan

In de afgelopen vijftien jaar is ons ontstoppingsbedrijf in Lisse veel diverse verstoppingen tegengekomen, de ene nog uitdagender dan de ander. Voor ons ervaren ontstoppingsbedrijf in Lisse is geen uitdaging te groot en weten we ook uw riool verstopping in Lisse snel en efficiënt op te lossen.

We zien dagelijks vele diverse verstopte riolen in Lisse. De problemen die wij het meest tegenkomen zijn: Verstopte afvoer na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Doet één van deze problemen zich bij u voor, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Neem gerust contact op, we kunnen u altijd voorzien van tips en gratis advies.

regioriool

Voor ondernemers

Heeft u te maken met klanten en/of personeel? Dan kunt u geen verstopt toilet of stinkend riool gebruiken. Ook voor ondernemers staan wij 24/7 klaar.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Nieuw riool aanleggen

Uw riool ontstoppen in Lisse is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Uw riool in Lisse onder de loep

Al langere tijd last van een verstopt riool in Lisse, of last van vervelende geuren? Wij onderzoeken de oorzaak an uw probleem.

Voorkom grotere verstoppingen

Uw riolering verstopt, loopt het water niet meer makkelijk weg maar vindt u het nog niet noodzakelijk om Regioriool in Lisse in de arm te nemen? Wij vragen u tóch contact op te nemen met één van onze adviseurs. Hierdoor kunnen wij het grote probleem voor zijn wanneer we tijdig het probleem vaststellen. We kunnen u vrijblijvend voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bellen voor spoed diensten of riool verstoppingen in Lisse, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze adviseurs.

Neem contact op bij een verstopt riool in Lisse

Een aantal van onze expertises

Problemen met uw riool of afvoer in Lisse? U kunt het zelf oplossen, maar dit is erg veel werk en brengt meerdere risico’s met zich mee voor u en het riool. Neem tijdig contact op met onze medewerkers, we staat graag voor u klaar! Hieronder een aantal van onze diensten.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Lisse

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Lisse.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Lisse