Riool ontstoppen Leidschendam

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Leidschendam

een riool ontstoppingsbedrijf nodig in Leidschendam? Ons riool ontstoppingsbedrijf lost graag uw riool probleem op. De professionals van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Leidschendam verstopt is geraakt. Wij bieden u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons elke dag bereiken voor diverse noodsituaties. Een verstopt riool in Leidschendam? Neem gerust contact op met Regioriool.

Er zijn vele manieren mogelijk hoe uw riool in Leidschendam verstopt is geraakt. Teveel toiletpapier gebruikt of vastzittende etensresten. Inmiddels hebben wij als rioolbedrijf in Leidschendam al velen jaren ervaring in veel verschillende rioolverstoppingen, die wij ieder succesvol hebben opgelost. Heeft op korte termijn een riooldienst nodig? Neem direct contact op, we helpen u graag en zijn snel ter plaatsen.

Noodsituatie?

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel direct!

Tegen deze rioolproblemen lopen wij geregeld aan

In de afgelopen vijftien jaar is ons ontstoppingsbedrijf in Leidschendam enorm veel verschillende rioolproblemen tegengekomen, de ene nog hardnekkiger dan de ander. Voor ons gespecialiseerde ontstoppingsbedrijf in Leidschendam is geen uitdaging te groot en weten we ook uw probleem snel en efficiënt te verhelpen.

We zien dagelijks vele diverse verstopte riolen in Leidschendam. Deze problemen doen zich het meest voor: Verstopte afvoer na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Ervaart u overlast van één van deze problemen?, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Neem gerust contact op, We staan altijd klaar voor uw vragen.

regioriool

Ook voor uw bedrijf

Heeft u te maken met klanten en/of personeel? Dan zit u niet te wachten op vervelende rioolgeuren of een verstopt toilet. Ook voor ondernemers staan wij 24/7 klaar.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riolering aanleggen

Uw rioolproblemen opslossen in Leidschendam is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Grondige riool controle

Al enige tijd last van een verstopt riool, of last van vervelende geuren? Ook kunnen wij uw riolering inspecteren.

Voorkom grotere verstoppingen

Uw riolering verstopt, Loopt het water in uw gootsteen niet meer vloeiend weg maar vindt u het nog niet nodig om Regioriool in Leidschendam in te schakelen? Wij adviseren u tóch contact op te nemen met één van onze specialisten. Hierdoor kunnen wij erger voorkomen wanneer we tijdig het probleem verhelpen. We kunnen u te allen tijden voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoed diensten of riool verstoppingen in Leidschendam, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers.

Direct contact bij een verstopt riool in Leidschendam

Een aantal van onze diensten

Verstopping in uw afvoer in Leidschendam? Het is veel werk om het zelf te proberen en brengt meerdere risico’s met zich mee voor u en uw riolering in Leidschendam. Neem voordat het te laat is contact op met onze professionals, we helpen u graag! Hieronder en greep uit onze diensten.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Leidschendam

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Leidschendam.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Leidschendam