Riool ontstoppen Houten

30 Minuten arbeid + voorrijkosten vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Houten

Een riool specialist nodig in Houten? Ons riool ontstoppingsbedrijf lost graag uw riool probleem op. De vriendelijke medewerkers van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Houten verstopt is geraakt. Wij bieden u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons elke dag bereiken voor diverse noodsituaties. Een verstopt riool in Houten? Neem telefonisch contact op met Regioriool.

Er zijn tientallen manieren mogelijk waarop uw riool in Houten verstopt is geraakt. Overmatig gebruik van toiletpapier of verstopte etensresten. Inmiddels hebben wij al meerdere jaren ervaring in veel verschillende rioolverstoppingen, die wij ieder succesvol hebben opgelost. Bevindt u zich in een noodsituatie? Neem direct contact op, We lossen graag up rioolproblemen voor u op.

Noodsituatie?

Heeft u direct hulp nodig in een spoedsituatie? Bel direct!

Tegen deze rioolproblemen lopen wij geregeld aan

In de afgelopen vijftien jaar is ons ontstoppingsbedrijf in Houten veel verschillende rioolproblemen tegengekomen, de ene nog groter dan de ander. Voor ons ervaren ontstoppingsbedrijf in Houten is geen uitdaging te groot en zullen we ook uw probleem snel en efficiënt te verhelpen.

We lopen dagelijks tegen verschillende uitdagingen aan. De problemen die wij het meest tegenkomen zijn: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Ervaart u overlast van één van deze problemen?, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Bel ons direct, We geven u graag wat tips.

regioriool

Ook voor uw bedrijf

Heeft u te maken met klanten en/of personeel? Dan kunt u geen verstopt toilet of stinkend riool gebruiken. Ook staan wij 24/7 klaar voor uw bedrijf.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Nieuw riool aanleggen

Uw rioolproblemen opslossen in Houten is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Riolering onder de loep

Al langere tijd last van een verstopt riool in Houten, of last van vervelende geuren? Wij onderzoeken de oorzaak an uw probleem.

Voorkomen is beter dan ontstoppen

Uw riolering verstopt, Loopt het water in uw gootsteen niet meer vloeiend weg maar lijkt het u nog niet nodig om Regioriool in Houten in de arm te nemen? Wij adviseren u tóch contact op te nemen met één van onze adviseurs. In de meeste gevallen kunnen we erger voorkomen wanneer we tijdig het probleem verhelpen. We kunnen u vrijblijvend voorzien van passend advies en tips om te voorkomen dat uw riool verstopt raakt. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoed diensten of riool verstoppingen in Houten, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers.

Neem contact op bij een verstopt riool in Houten

Een aantal van onze expertises

Woonachtend in Houten en een verstopte riolering? Zelf proberen kost u veel tijd, is zwaar werk en brengt de nodige risico’s met zich mee voor u en uw riolering. Neem op tijd contact op met onze adviseurs, we verhelpen graag uw probleem! Hieronder een greep uit onze dagelijkse werkzaamheden.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Houten

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Houten.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Houten