Riool ontstoppen Haarlem

We staan bij u op de stoep + 30 minuten arbeid vanaf €85,- ex btw.

Riool ontstoppen Haarlem

een riool ontstoppingsbedrijf nodig in Haarlem? Ons riool ontstoppingsbedrijf schiet u te hulp. De vriendelijke medewerkers van Regioriool zijn u graag van dienst wanneer uw riool in Haarlem verstopt is geraakt. Wij bieden u de beste service en staan 24/7 voor u klaar. Niet alleen bieden wij u passende service op ieder moment van de dag, ook kunt u ons elke dag bereiken voor diverse noodsituaties. Een verstopt riool in Haarlem? Neem vrijblijvend contact op met Regioriool.

Er zijn vele manieren mogelijk waarop uw riool in Haarlem verstopt is geraakt. Vastzittend toiletpapier of verstopte etensresten. ondertussen hebben wij als rioolbedrijf in Haarlem al meerdere jaren ervaring in in het oplossen van verschillende problemen, die wij ieder succesvol hebben verholpen. Heeft u met spoed hulp nodig? Bel ons direct, we helpen u graag en zijn snel ter plaatsen.

Noodsituatie?

Heeft u direct hulp nodig in een spoedsituatie? Bel direct!

Veel voorkomende rioolproblemen in Haarlem

In de afgelopen vijftien jaar zijn wij als ontstoppingsbedrijf enorm veel diverse rioolproblemen tegengekomen, de ene nog hardnekkiger dan de ander. Voor ons gespecialiseerde ontstoppingsbedrijf in Haarlem is geen uitdaging te groot en zullen we ook uw rioolverstopping snel en efficiënt te verhelpen.

We komen dagelijks diverse oorzaken van verstopte rioleringen tegen in Haarlem. De meest voorkomende zijn: verstopt riool na doorspelen van etensresten, verstopte regenpijpen of dakgoten en verstopte doucheputjes. Doet één van deze problemen zich bij u voor, of heeft u last van vervelende geuren in uw woning? Vraag een vrijblijvende offerte aan, We hebben altijd een passend antwoord op uw vraag.

regioriool

Voor ondernemers

Heeft u meerdere personeelsleden lopen? Dan kunt u geen verstopt toilet of stinkend riool gebruiken. Ook staan wij 24/7 klaar voor uw bedrijf.

thumb__625_625_0_0_auto (4)

Riool vernieuwen

Uw riool ontstoppen in Haarlem is niet onze enige expertise, ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwe riolering.

thumb__625_625_0_0_auto (1)

Uw riool in Haarlem onder de loep

Langdurig last van een verstopt riool in Haarlem, of last van vervelende geuren? Wij onderzoeken de oorzaak an uw probleem.

Tijdig ingrijpen

Een verstopt riool, Loopt het water in uw gootsteen niet meer vloeiend weg maar lijkt het u nog niet noodzakelijk om Regioriool in Haarlem in de arm te nemen? Wij adviseren u tóch contact op te nemen met één van onze specialisten. In de meeste gevallen kunnen we erger voorkomen wanneer we tijdig het probleem verhelpen. We kunnen u vrijblijvend voorzien van passend advies en tips om erger te voorkomen. U kunt ons 24/7 bellen voor spoed reparaties of riool verstoppingen in Haarlem, ook voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers.

Neem contact op bij een verstopt riool in Haarlem

Een greep uit onze diensten

Verstopping in uw afvoer in Haarlem? Het is veel werk om het zelf te proberen en brengt meerdere risico’s met zich mee voor u en het riool. Neem op tijd contact op met onze medewerkers, we helpen u graag! Hieronder een aantal van onze diensten.

Riool verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Afvoer verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Toilet verstopt? Bel ons snel. Wij lossen het direct en snel op.

Veel gestelde vragen over het ontstoppen van een riool in Haarlem

Hieronder hebben wij voor u een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact op met onze experts uit Haarlem.

Een verstopt riool wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, haren, etensresten en ander vuil. Dit mengsel gaat zich na verloop van tijd ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom uiteindelijk wordt vertraagd of gestopt.

Als er geen sprake is van schade, maar van een verstopping, is het belangrijk om te weten waar deze zich precies bevindt. Ligt de verstopping nog voor de erfafscheiding op particuliere grond? Dan ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Zit de verstopping in een deel van het riool dat op gemeentegrond ligt? Dan is de gemeente in principe verantwoordelijk voor het herstel. Tenzij blijkt dat de oorzaak onjuist gebruik van het riool is. Dan kan de gemeente de kosten op de veroorzaker verhalen.

Er zijn veel manieren om een rioolverstopping te voorkomen. Eén manier is om ervoor te zorgen dat je niet te veel voedselafval in de gootsteen of het toilet gooit. Een andere manier is om een vuilophaaldienst te gebruiken wanneer deze actief is in de omgeving. Scheid het afval en spoel zo min mogelijk door de gootsteen of het toilet!

Er zijn veel voordelen aan het reinigen van het riool. Een van de meest belangrijke voordelen is dat periodieke controle verstoppingen kan voorkomen. Wanneer het riool toch verstopt raakt kan dit leiden tot leggages, rioolschade en waterschade.

Zelf het riool ontstoppen is uiteraard mogelijk. Echter is dit een flinke klus en is hiervoor speciaal materiaal nodig. Het is van belang om de plaats en de oorzaak van de verstopping vast te stellen, hiervoor maakt een loodgieter vaak gebruik van rioolcamera’s. Daarom raden wij aan om het door experts op te laten lossen om eventuele schade te voorkomen.

Contact opnemen?

We zijn gespecialiseerd in ontstoppingen, en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening.

Riool ontstoppen Haarlem